Els fanàtics del setè art estan eufòrics per una possible col·laboració entre Guillermo Del Toro i Oscar Isaac. Un recorregut per la filmografia de l'actor suggereix que és el perfecte candidat per a la nova joia que planeja el cineasta tapatío. El cert és que el seu repertori és molt versàtil i ja compta amb diversos èxits. Entre ells, ha destacat en sèries i pel·lícules d'acció com 'Moon Knight' de Marvel, 'X-Men: Apocalipsis' i 'Star Wars: Episode VII'. Així com ha demostrat la seva vena dramàtica amb els projectes de 'Dune', 'Ex Machina' i 'Secretos de un matrimonio'. Aquesta vegada, té un nou projecte per lluitar per l'Òscar 2024 amb un clàssic de l'expert en el fantàstic.

Guillermo Del Toro ha demostrat ser un geni, transcendint amb gairebé tots els seus projectes cinematogràfics. El carreró de les ànimes perdudes va començar aquest any amb bons pronòstics, però la poca recaptació en taquilla es va tornar un mal auguri per a un remake que semblava prometre tot. No obstant això, això no en va suposar més que una mala estona per al cineasta, que va tornar al cim amb 'El gabinete de curiosidades' de Guillermo del Toro i 'Pinocho' de Guillermo del Toro. És llavors el moment d'una aposta alta? Oscar Isaac, presumptament, serà un nou personatge que els fans esperaven des de fa molt i que podria guanyar l'Òscar 2024.

'Frankenstein' de Guillermo Del Toro a la vista amb Oscar Isaac com a candidat a l'Òscar 2024

Del Toro està en un dels millors moments de la seva carrera, per la qual cosa les sorpreses continuaran arribant de part seva. Entre les al·lucinants produccions que es podrien esperar en un futur "no tan llunyà", apareix la novel·la de Mary Shelley de 1818. Aquesta, que ha estat objecte de nombroses adaptacions, finalment arriba a bon port amb un cineasta especialitzat en terror i fantasia històrica. 'Frankenstein' de Guillermo del Toro, un nom que encara no s'ha confirmat, sembla ser el gran somni del mexicà. D'acord amb 'World of Reel', adaptar aquesta història ha estat el seu desig més gran des de sempre i aparentment ho farà pròximament amb Netflix.

El nou 'Frankenstein' es començaria a gravar, presumptament, el juny de 2023 i seria candidat a l'Òscar 2024. Mentrestant, Isaac és el gran prospecte per al protagònic i està en converses per arribar a un acord. Per al també guionista i productor ja és un objectiu personal i una cosa que està coordinant des de 2008, segons ell mateix va dir, porta: "somiant fer una pel·lícula de Frankenstein des que era nen". Malgrat això, aquesta no és la primera vegada que intenta fer l'esmentada pel·lícula. Va ser molt a prop d'aconseguir-ho el 2018 amb Universal. A aquesta oportunitat, anava a integrar el Dark Universe amb 'La momia' que va interpretar Tom Cruise i altres clàssics. Tanmateix, va quedar inconclús.

Així doncs, el bon enteniment que té en aquests moments amb Netflix i l'excepcional recepció que va tenir la cinta de 'Pinocho' van fer la resta. Alexander Desplat, el seu compositor habitual en el cinema, va confirmar que estan treballant en això. Encara que, per la seva part, el guardonat com a millor director no va voler donar molts detalls: "ara mateix estic escrivint i dissenyant. I així portem un parell d'anys. Amb sort, serà la pròxima, però pot passar qualsevol cosa".

'Frankenstein' és en camí! L'espera valdrà la pena. Gillermo Del Toro i Oscar Isaac segur ens regalen una pel·lícula al·lucinant.