Michelle Obama ha estat una de les primeres dames més estimades dels Estats Units, sempre compromesa amb causes solidàries. La dona de Barack Obama s'ha mostrat sempre molt natural i ha aconseguit atrapar el públic i la premsa internacional. Sincera i humil, una dona autèntica. Als seus 57 anys continua estant molt segura de si mateixa. Amb motiu del seu recent aniversari ha volgut compartir amb tots els seus seguidors una publicació on mostra el seu veritable cabell. Ella sempre s'allisa el cabell, però aquesta no és la realitat. Es passa hores al bany per arreglar-s'ho. Com moltes famoses ha compartit una fotografia sense maquillatge i sense filtres, sense pors. "Ets una valenta", li escriuen en xarxes. "Estàs guapíssima amb aquest cabell", li diu una altra usuària. "Ja m'encantaria a mi tenir-ho així", desitja una altra seguidora.

L'advocada està de rigorosa actualitat perquè acaba de publicar un llibre titulat Amb llum pròpia. En aquestes pàgines se sincera amb el lector, parla d'autoestima i d'inseguretats. L'ex primera dama revela que no se sent a gust amb el seu cos. Sempre li ha donat moltes inseguretats. "Odio com em veig a tota hora, passi el que passi". Per aquesta raó la seva fotografia d'Instagram ha estat molt aplaudida, sabem que aquest gest li ha costat massa.

Michele Obama rínxols
Michelle Obama rínxols

El llibre s'ha traduït en un total de 14 idiomes, un d'ells l'espanyol. El lector coneixerà la seva vida, els seus sentiments, pors i frustracions. Obre el seu cor en la seva totalitat per primera vegada. Es mostra vulnerable davant del seu públic.

Entre molts temes realment interessants, Michelle Obama presta especialment atenció a la imatge que projecta la societat de la dona. Estan sempre sotmeses a una gran pressió i a no sortir mai dels cànons de bellesa. "Necessitem aprendre com estimar-nos a nosaltres mateixes tal com som", afirma.

Les inseguretats de Michelle Obama li han passat factura des de la seva infantesa

Per culpa del seu físic, ha patit moltes inseguretats. Ho va passar malament des de l'època escolar. "Ja era alta quan vaig començar la llar d'infants i a partir d'allà vaig continuar creixent. L'atenció que es prestava a la meva estatura va provocar en mi una nova consciència de mi mateixa, una lleugera sensació d'alteritat," explica al llibre.

Michele Obama llibre
Michelle Obama llibre

Tots els llibres publicats per Michelle Obama són d'autoajuda. Ella plasma en les lletres la seva experiència. Es mostra propera al lector i és fàcil poder empatitzar amb ella. Assegura que mai no desapareixerà la seva por. "Vaig escriure aquest llibre per a qualsevol persona que se senti aïllada, frustrada o desconcertada per totes les crisis que estem veient a les notícies i a les xarxes socials", ha declarat durant la seva presentació a Nova York.

"No s'ha de negar que tots ens hem sentit una mica perduts o deslligats. Tots ens hem preguntat com podem recobrar certa estabilitat. Aquest llibre és el meu intent de compartir el que a mi m'ha brindat estabilitat durant els temps de canvi i dificultat al llarg de la meva vida", ha explicat sobre el seu contingut.