La Família Reial britànica ha celebrat el seu primer Nadal a Sandringham sense Isabel II. I encara que ha estat un moment molt emotiu per a ells, el cert és que estan enfocats en continuar complint totes les tradicions familiars per honrar la memòria de la morta monarca. Tanmateix, el príncep Harry i Meghan Markle han pres la decisió de rebutjar la invitació de Carles III i no viatjar al Regne Unit durant les festes, una decisió que ha alegrat 3 dels membres més importants de la Família Reial, Camilla Parker Bowles, Kate Middleton i el príncep William, que s'asseguin realment, alleujats de no haver de bregar amb tot el drama dels ducs de Sussex.

Una font propera als Windsor va revelar que la majoria dels integrants de la Família Reial no volia que Meghan i Harry viatgessin fins a Sandringham, ja que això entelaria la celebració del Nadal i només desencadenaria més conflictes entre ells, sobretot després del llançament del polèmic documental protagonitzat pels ducs de Sussex, en el que van acusar als integrants de la Casa Reial de racisme i de filtrar informació a la premsa sensacionalista londinenca. Malgrat tot, Carles III va enviar la invitació al seu fill i a la seva nora, però no van rebre cap resposta.

Isabel II solia reunir a tota la seva família a Sandringham House a Norfolk per celebrar el Nadal, una tradició que els Windsor no han volgut trencar, malgrat la tristesa que embarga a la família per la pèrdua de la monarca i els constants escàndols en els quals s'han vist embolicats en els últims dies. I és precisament per això que l'absència d'Harry i Meghan ha estat un alleujament per a tothom. "Estic segura que Kate i William seran allà al costat del rei i la reina durant part de les vacances. Harry i Meghan no vindran, el que crec serà un gran alleujament per a la resta de la família", va indicar una font propera al Palau. "La família voldrà que sigui un dia molt positiu després de la mort de la reina i crec que la presència dels Sussex certament l'entelaria", va agregar l'insider.

Kate Middleton li declara la guerra a Meghan Markle en defensar els valors de la monarquia britànica

Malgrat que Meghan Markle i el príncep Harry van fer trontollar els fonaments de la monarquia amb les seves declaracions, Kate Middleton està decidida a defensar l'honor de la institució, de manera que ha homenatjat Isabel II en el seu segon concert de nadales. "Aquest Nadal serà la primera sense la difunta Majestat la Reina Isabel. Sa Majestat va mantenir el Nadal a prop del seu cor, com un moment que unia a les persones i ens recordava la importància de la fe, l'amistat i la família, i de mostrar empatia i compassió", va dir la princesa de Gal·les davant dels centenars d"individus inspiradors" que van assistir al concert, reconeixent i agraint "a aquells que han fet tot el possible per recolzar als altres", va agregar Middleton.