Al documental de Meghan Markle i el príncep Harry, l'exactriu de 'Suits' va revelar que es va emportar una gran sorpresa quan va conèixer el príncep Guillem i Kate Middleton, ja que no esperava que fossin tan freds i distants amb ella. Tanmateix, ara s'ha donat a conèixer la notícia que Meghan Markle va participar en una de les tradicions més divertides dels Windsor quan encara no estava casada amb Harry i fins i tot va ser elogiada per haver triat un regal d'1 lliura per donar-se'l a Guillem com a regal de Nadal.

Des de fa molts anys, la cort de la reina Isabel II duu a terme una tradició familiar a Sandringham que consisteix en un intercanvi de regals nadalencs graciosos i originals entre els integrants de la Casa Reial. Trencant amb tots els protocols reals, Meghan va ser convidada a passar el Nadal al costat dels Windsor abans que es casés amb Harry, i ella va aprofitar l'oportunitat d'unir-se a aquesta divertida tradició en regalar-li al príncep Guillem una cullera que costava tan sols 1 lliura i que tenia una frase gravada en ella en la qual l'acusava de ser un "assassí cereal".

Aquesta anècdota es va donar a conèixer recentment en la biografia de Meghan i Harry, Finding Freedom, escrita per Omid Scobie i Carolyn Durand. Al llibre, els autors relaten com Meghan es va esforçar per donar amb el regal perfecte per a la família del seu llavors promès. I encara que l'hàmster de joguina que cantava i estimava als gossos de raça corgi d'Isabel II va ser un dels regals més originals de Meghan, el cert és que el més divertit de la vetllada va ser la cullera d''Assassí cereal' per a Guillem, un joc de paraules que no va passar desapercebut i que es va guanyar l'admiració de tots els membres de la família.

D'acord amb la biografia, Guillem va quedar gratament sorprès amb l'original regal de Meghan, així que l'exactriu nord-americana havia causat una molt bona impressió en aquell Nadal, ja que va aconseguir adaptar-se perfectament a les tradicions familiars dels Windsor, especialment en l'intercanvi de "regals de broma barats", una dels costums més despreocupats i divertits de la monarquia.

Els regals més estranys que han rebut els membres de la Família Reial britànica

Segons una nota publicada en el 'Mirror', alguns dels regals més memorables que han rebut els membres de la Família Reial britànica són els següents: un llobarro cantant que va rebre Isabel II fa alguns anys i que va estar exhibit al Castell de Balmoral; una tapa de seient de vàter en cuir que li va regalar la princesa Ana al rei Carles III i un joc de "conrea la teva pròpia núvia" amb el que Kate s'eludia una mica de la vida sentimental del seu cunyat, el príncep Harry, el 2016, just l'any en què va conèixer Meghan.

Tanmateix, a causa dels conflictes entre els ducs de Sussex i la resta de la família, ni Meghan ni Harry no han tornat a assistir a les festes de Nadal a Sandringham House des que van renunciar a les seves responsabilitats reals el 2020.