Marta Riesco s'ha convertit en el rostre més mediàtic de la temporada. Aquest any ha començat amb corbes per a ella des que la revista Lecturas fes pública en exclusiva la seva relació amb Antonio David Flores. Unes especulacions que ja van sorgir abans d'estiu quan Olga Moreno participava a 'Supervivientes' i l'exguàrdia civil va ser vist en companyia de la reportera en una coneguda discoteca de Madrid.

Marta Riesco / MEDIASET

Marta Riesco / MEDIASET

Tal com explica la publicació, Antonio David Flores viuria al pis de Marta Riesco a Madrid. Els dos han intentat no mostrar-se en actitud afectuosa davant les càmeres. Tanmateix, la relació podria haver-se refredat després de la polèmica que ha aixecat l'exguàrdia civil.

Des del primer dia Marta Riesco va deixar clar que volia continuar sent periodista i no un personatge públic. Tenia intencions de continuar amb les seves tasques en 'El programa de Ana Rosa', però li ha estat impossible. A causa de la pressió mediàtica ha demanat la baixa. La popularitat de la reportera s'ha disparat aquests dies i pensa aprofitar aquest cop de sort.

Marta Riesco / MEDIASET

Marta Riesco / MEDIASET

El futur de Marta Riesco

Marta Riesco està rebent tota mena de trucades. Ofertes de treball de programes i revistes per concedir entrevistes, fins i tot per convertir-se en nova col·laboradora del programa estrella de Mediaset.

Tal com ha pogut saber en exclusiva FormulaTV, Marta Riesco es troba en converses amb La Fábrica de la Tele per fitxar per 'Sálvame'. Aquestes negociacions es troben en un punt molt inicial, així que de moment és aviat per veure-la asseguda en una de les cadires del programa. Fins i tot podria no fer-se efectiu finalment. Si fitxés per 'Sálvame' deixaria 'El programa de Ana Rosa', al què ha estat vinculada en els últims anys.

Marta Riesco de reportera / XARXES

Marta Riesco / MEDIASET

Amb la baixada d'audiències del format, 'la fàbrica de la tele' està disposada a sumar nous rostres al seu programa. Aquest fitxatge sorprèn molt sabent que Riesco hauria amenaçat alguns col·laboradors del programa després de les crítiques d'aquests cap a la seva persona, però aquesta batalla podria suavitzar-se en els propers dies.

No seria la primera vegada que 'La fàbrica de la tele' fitxés a un rostre amb què ha mantingut una batalla legal, és el cas de Carmen Borrego. A 'Sálvame' Marta Riesco es veuria les cares amb Anabel Pantoja, a qui vol portar al banc dels acusats.