Malú ha viscut un any i mig frenètic. En aquest temps amb prou feines ha dormit més de 4 hores seguides. La cantant es troba immersa en infinitat de projectes. Aquest últim any, especialment difícil per als cantants per la cancel·lació de concerts, l'artista no ha parat en cap moment. S'ha refugiat a la televisió. La vam veure en la primera edició de 'Mask Singer' i actualment com a coach de 'La Voz', ambdós programes en Antena 3. Mentrestant ha estat una mare tot terreny.

L'any passat Malú complia el seu somni de convertir-se en mama al costat del polític Albert Rivera, ambdós eren pares d'una nena. Ja sense restriccions, la cantant promociona el seu nou disc que arriba amb molta força. Es tracta de Mil batalles, un projecte en el qual s'ha sentit molt segura, relaxada i oberta. Aquest és el seu dotzè àlbum d'una carrera que va començar amb tan sols 16 anys.

Malú se sincera davant de l'arribada del seu nou àlbum

La neboda de Paco de Lucía és una de les dones més reconegudes de la música espanyola. Tot ho ha aconseguit gràcies a la seva tenacitat i esforç. És una persona molt autoexigent. L'artista valora que canvis ha experimentat des del seu últim treball a l'actual. "La més evident és la meva com a ésser humà, com viu les coses i com les projecto. No em passava pel cap quan vaig fer Guerra freda que estava enfrontant-me a una de tantes batalles amb mi mateixa. A Mil batalles, el que faig és directament explicar-t'ho. Ja m'he adonat de quins eren innecessàries i quins havia de deslliurar", comenta.

Pablo Motos Malu videotrucada El Hormiguero

Malú en 'El Formiguer'

"Fos complexos, no tinc por de mostrar qui soc, ja no tinc aquesta barrera davant. He passat molt temps presentant-me d'una forma una mica impostada, pensant com havien de veure'm, el que havia de fer... Amb el temps m'he adonat que l'únic important en aquesta vida és viure-la, gaudir-ne i no estar lluitant amb tu constantment. Per a què? Accepta't i estima't", continua.

A Malú no li ha importat parlar de la seva relació amb Albert Rivera i de la filla que tenen en comú. La cantant ha complert fa diversos mesos els 39 anys i assegura que es troba en el seu millor moment tant personal com professional.

Malú cara de sopresa en Mask Singer Antena 3

Malú a Mask Singer

"Bufo aquestes espelmes amb tota l'emoció del món pel que està per venir, pels missatges tan bonics, els vídeos que m'han fet plorar... Celebro aquests 39 feliç envoltada de la meva família que estimo i rebent tot el vostre amor... Gràcies per tants missatges. Us vull", va dir.

Hem vist la cantant molt feliç a la seva última publicació d'Instagram on apareix amb una enorme taula de fusta al saló de la seva pròpia casa atapeïda de discos. Tots ells han estat comprats i Malú els firma dedicats. Així que ja té feina mentre Albert Rivera no és a casa.