Malú torna als escenaris després de diversos anys d'absència. Emocionada, fins i tot entre llàgrimes, però atapeïda d'energia per afrontar aquesta nova etapa de la seva vida. Als seus 40 anys ha fet a Madrid el primer concert d'una gira estiuenca per tot el país. La seva gran tornada als escenaris. Han estat tres anys complicats en què la vida li ha fet un gir de 180 graus. En aquest temps es va convertir per primera vegada en mare, d'una nena d'un any anomenada Lucía, fruit de la seva relació amb Albert Rivera.

La cantant ha penjat el cartell d'entrades esgotades en el WiZink Center i ja té moltes localitats venudes dels pròxims concerts. Visitarà més d'una vintena de ciutats espanyoles amb les seves 'Mil Batalles'.

Malú ATRESMEDIA
Malú ATRESMEDIA

Ni rastre d'Albert Rivera en el concert

Han acudit centenars de seguidors de l'artista, així com premsa i íntims amics. Un esdeveniment únic. Tanmateix, totes les mirades estaven posades a Albert Rivera després de diversos rumors de crisi en la parella. Malgrat l'interès públic, l'expolític no va assistir al concert de Malú i no va apaivagar els rumors de ruptura. Ni es va personar en l'esdeveniment, ni tan sols ella no va fer cap menció al pare de la seva filla en les seves dedicatòries més especials durant el recital.

Tampoc no va fer menció a la seva nova faceta com a mare, encara que va entonar la cançó que li va dedicar a la seva filla, 'Teixint ales'. A l'esdeveniment van acudir altres famosos que van posar en el photocall com Terelu, Massiel, Patricia Cerezo o Anna Ferrer, entre d'altres.

Malú ATRESMEDIA
Malú ATRESMEDIA

El concert va arrencar amb tres cançons noves del disc Mil Batalles. Després, com acostuma, es va sincerar amb el seu públic. "Venim d'anys molt durs en què a tots ens ha canviat la vida. Tenim la sort de poder tornar aquí, de poder tornar a sentir-nos lliures, de poder tornar a gaudir de la música, dels escenaris, dels concerts. I jo tinc la grandíssima sort de poder ser aquí aquesta nit amb vosaltres", ha apuntat l'artista al començament del seu xou.

El 2018 ja va haver de cancel·lar la seva gira Oxigeno Tour per una complexa lesió a un turmell per la que va haver de passar per sala d'operacions. La dura recuperació, la pandèmia i el naixement de la seva filla li van mantenir apartada dels escenaris.

"Són molts anys, és molt temps sense pujar a un escenari. És molt temps sense veure-us. Vull donar-vos les gràcies per ser aquí. M'agrada que entreu aquí en una bombolla, que quan estiguem aquí dins sigui només això, siguem sols nosaltres", ha apuntat l'artista davant d'un WiZink gairebé ple i sense rastre de mascaretes.