L''huracà Riesco' sembla no tenir final. L'actual xicota d'Antonio David Flores, periodista i comunicadora en 'El Programa d'Ana Rosa', està arrasant en les sobretaules de Telecinco sobre el seu romanç amb l'excol·laborador de 'Sálvame'. Ahir mateix, en el programa de Sónsoles Ónega 'Ya Son Las Ocho', Marta afluixava llargament.

La que va ser candidata a 'miss Segòvia' va donar diversos detalls de la seva relació amb el Guàrdia Civil. "Jo no he arribat aquí per cap altra raó que per pencar. Jo no estic de col·laboradora poque això ha sortit, ha sortit estant jo de col·laboradora. Em pot perjudicar, però ell ha fet el pas i jo també he de donar-lo", se sincerava davant de les càmeres de Telecinco. Unes paraules a què va afegir que és "conscient" que la seva vida farà un gir radical a partir d'ara. "Mai no he volgut fer mal a ningú, he fet les coses el millor que he pogut. Ell és una persona amb una problemàtica encara major, és públic i tots els errors que cometi sortiran en televisió, però intentaré gestionar-lo de la millor de les maneres", concloïa Riesco.

Olga Moreno / agència

Olga Moreno / EFE

Un gir de vida radical, com dèiem, que afecta des de ja de retruc Olga Moreno. L'exconcursant de 'Supervivientes' i ex d'Antonio David s'ha estat passejant aquests dies per Màlaga visiblement capbaixa segons han captat les càmeres de televisió. Fins i tot ha arribat a tancar el seu local fins al dia 17 de gener per una baixa per malaltia. "Tancat per malaltia. Fins dilluns 17 de gener. Disculpin les molèsties", es pot llegir al cartell de la botiga 'Olé&Amén'.

Una reobertura que només es produirà si Olga està bé emocionalment. I és que les seves germanes sembla que s'estan encarregant d'ajudar-la, tal com ha revelat la periodista i companya de cadena de Marta Riesco, Alexia Rivas en el programa 'Ya Es Mediodía'. Rivas, també exconcursant de 'Supervivientes: Perduts a Hondures', ha explicat que Olga és "fatal", alhora que "molt fastiguejada". "Les seves germanes es plantegen portar-se-la a Sevilla per apartar-la de Màlaga i demanar ajuda fins i tot professional perquè és fatal", confirmava Alèxia Rivas.

Olga Moreno / TELEZINCO

Olga Moreno / MEDIASET

Olga, la primera en assabentar-se de la portada

Aquest dimecres va sortir en portada d'una revista del cor una instantània en la qual Antonio David apareixia a la casa de Marta Riesco a Madrid mentre ella ho esperava sortida al balcó com Romeu i Julieta. Una foto que, des de dimarts, Olga sabia que anava a sortir en portada després de contactar amb susdit mitjà de comunicació. Una instantània que, encara que no ho vulgui Olga, confirma que la relació entre Antonio David i Marta no és "a Riesco".