Juan del Val i Nuria Roca són la parella del moment. Totes les marques volen comptar amb ells perquè s'han posat de rigorosa actualitat. Actualment, la valenciana és la presentadora de 'La Roca', el nou programa de cap de setmana de La Sexta. El seu marit és col·laborador del mateix. El matrimoni també treballa a 'El Hormiguero'. A més, Juan triomfa com escriptor i Nuria com actriu. I ara que són tan coneguts anem descobrint detalls de la seva vida privada. Per exemple, 'El Español' ha pogut parlar amb Ángeles Pérez, la mare de Juan del Val.

La sogra de Nuria Roca està a punt de complir els 81 anys, i li encantaria celebrar-ho aquest any envoltada del seu equip de voluntaris i exreclusos als que acull. Encara que l'ha portat sempre d'una forma discreta, quan el seu famós fill ni tan sols tenia 10 anys, Ángeles Pérez ja es dedicava a salvar les vides de les persones més vulnerables que complien condemna a les presons. Ha estat sempre una cosa vocacional.

Ángeles Pérez

Ángeles Pérez/ Agencia

Ara ja sabem d'on ha heretat Juan del Val aquest caràcter tan inconformista i reivindicatiu. La seva mare va tenir clar des que era tan sols una nena que li agradaria ajudar els més necessitats. "Des que tinc ús de raó em fa molta ràbia que les persones que menys tenen no es puguin defensar", se sincera amb 'El Español'.

Des que era una adolescent, va ajudar fent companyia als malalts als hospitals. Alguns dies feia voluntariats, pero ell volia anar més enllá, y acabar amb les injustícies. Encara que li donava respecte, ja que sempre s'ha considerat una persona poruga, es va endinsar a les presons. La mare de Juan del Val vol morir ajudant els altres, fins a l'últim dia.

Ángeles Pérez

Ángeles Pérez/ Agencia

Treballa dur per millorar la vida de les persones. Ella, als presos, els anomena els seus nois. No es fixa en el delicte que hagin comès, ella veu la persona. Desitja que aquestes puguin comptar amb una reinserció. Ho fan en alguna de les sis cases d'APROMAR, l'associació que va fundar Ángeles fa ja 40 anys. Actualment continua sent la seva presidenta.

L'anomenen l'àvia del miler de presos, i no és per a menys. Ella diu que són més i així els ho explica a 'El Español'. "Home, imagina't, el que són 40 anys, sortint i entrant persones sempre, perquè jo no he deixat d'anar a la presó mai en tot aquest temps. Estan tots documentats i als papers, però jo no puc estar veient els que van i venen. Normalment, s'independitzen al voltant de 20-25 l'any, que surten amb treball", explica il·lusionada i satisfeta amb la seva tasca.