Estem davant de la pitjor temporada televisiva de Telecinco. Després de liderar amb èxit durant 33 mesos consecutius, més de dos anys, la cadena principal de Mediaset ha caigut a mínims històrics. Ja són cinc els mesos que ha perdut davant Antena 3, el seu gran rival. El mes de març passat va anotar la seva pitjor dada en 30 anys amb un trist 11,5% de quota de pantalla. Totes les estrenes de la cadena han estat un absolut fracàs, i és que sense un reality Telecinco està perduda. Ara mateix l'únic concurs que li funciona és 'Supervivientes', reality que iniciarà les seves emissions aquesta mateixa nit.

'Supervivientes' és l'última carta de Telecinco per tancar el curs televisiu 2021/2022 amb una bona dada. El reality es prorrogarà fins a finals de juliol. Esperen que amb el concurs no només aconsegueixin una bona mitjana, sinó que a més, millorin els resultats d'alguns programes de la graella, com per exemple 'Sálvame'.

supervivents mediaset
supervivents mediaset

Telecinco està disposada a tornar-la-hi a Antena 3. Volen demostrar que són la cadena més forta i ho faran competint, com millor saben. Han posat tota la carn a la graella amb 'Supervivientes'. Prometen una gala extrema que iniciarà les seves emissions molt abans del previst. Serà a les 21:55 hores. Jorge Javier Vázquez presentarà de nou les gales principals i estarà preparat per donar la benvinguda als nous concursants.

Telecinco intenta derrotar a 'El Hormiguero'

No només aconseguiran ampliar el share per la durada extrema que es prolonga fins i tot altes hores de la matinada, sinó que a més aconseguiran destronar a 'El Hormiguero'. El programa de Pablo Motos és l'únic espai d'Antena 3 que Telecinco mai no ha aconseguit fer front. La cadena de Paolo Vasile no aconsegueix un access tan potent des d''Escenes de Matrimoni' el 2009.

'El Hormiguero' va iniciar la seva etapa a Cuatro, cadena de Mediaset, tanmateix quan Paolo Vasile la va comprar, no van arribar a un acord amb la productora i aquests van marxar a la cadena rival. El mateix efecte que 'Pasapalabra'.

Jesulín d'Ubrique
Jesulín d'Ubrique

La intenció de Telecinco és frenar l'autèntic bomba que pot generar l'entrevista de Jesulín de Ubrique a 'El Hormiguero'. És la seva primera entrevista en un programa de màxima audiència a nivell nacional. El torero no ha acceptat cap de les ofertes de Telecinco, però amb Antena 3 ha estat totalment diferent. El grup de comunicació sap perfectament que el torero genera un gran interès i pot anotar una bona dada d'audiència, com ja va succeir amb Isabel Pantoja. Per aquesta raó, esperen frenar el seu èxit amb 'Supervivientes'. Els dos productes començaran a la mateixa hora i competiran en franja de coincidència. Només en pot quedar un.