Karol G i Anuel AA són dels cantants més reconeguts de l'escena urbana. Van protagonitzar una relació summament mediàtica durant 3 anys, que va desfermar la bogeria entre els seus fans i va atreure a nous amb les seves demostracions d'amor. Així doncs, van compartir escenari i van unir les seves veus en més d'una ocasió, per la qual cosa la seva química i complicitat van quedar reflectides en les seves cançons. I, malgrat la seva separació el 2021, encara hi ha els qui no el superen. Així que, tractant de deixar clar que ja no el vol en la seva vida, la intèrpret de 'Gatubela' va utilitzar a Shakira per enviar-li un missatge al seu ex.

En els últims dies, la conversa sobre la Music Sessions, Vol. 53 de Shakira amb Bizarrap no ha disminuït. De fet, ha despertat tota classe de reaccions a les xarxes socials i la premsa. A més, hi ha diversos artistes que s'han pronunciat a favor seu. Entre ells figura Karol G. Recentment, l'exnòvia d'Anuel AA va assistir a un joc de Los Lakers a Los Angeles i va robar totes les mirades per l'outfit que tenia. D'acord amb les fotos publicades en els mitjans, va lluir una brusa que deia "te quedó grande".

En vestir una de les línies de la nova cançó del seu compatriota, no només li va donar suport, sinó que va al·ludir a la seva antiga relació amb el porto-riqueny. Aquestes paraules, que no van especificar res més, van donar a entendre per a qui eren i el seu implícit apoderament. I és que, d'acord als fanàtics, l'esposa del reggaetoner va respondre més endavant amb un vídeo. Tanmateix, la brusa va causar altres especulacions. La més destacada es va relacionar que hi hauria una col·laboració en procés entre les colombianes.

Forts rumors d'una col·laboració entre Karol G i Shakira

La brusa de Karol G és una important pista, ja que molts consideren que podrien fer una cançó juntes. No obstant això, una de les raons més rellevants per creure en aquesta possibilitat és que les dues artistes han travessat separacions fortes. Amb això s'han inspirat per escriure temes que parlen sobre la traïció, el despit i els pèssims escàndols amb els que han hagut de torejar. Unit a això, no seria la primera vegada que es planteja un projecte en comú. Ambdues han estat disposades a treballar juntes, simplement el moment no havia arribat.

En el dia d'avui, no s'han pronunciat per desmentir o confirmar l'onada de rumors en els mitjans internacionals i les xarxes, per la qual cosa pot ser bon senyal. Ara bé, el veritable fet és que hi ha els qui asseguren haver vist els seus dos equips coincidir a Barcelona. Presumptament, es tractaria dels seus coreògrafs, els que donarien forma a una nova peça musical per al pròxim àlbum de la reggaetonera. Una altra dada és que la periodista Lorena Vásquez, en el podcast Mamarazzis, va dir que s'han reunit per compartir els seus pensaments i visions creatives. Tot això a fi de fer una cançó d'apoderament, una peça que encaixa amb la situació de la barranquillera. Si Karol G i Shakira finalment duen a terme aquesta esperada col·laboració, sens dubte serà la fusió perfecta. El 2023 s'anuncia carregat de sorpreses!