Durant algun temps es va parlar d'una suposada enemistat entre Karol G i Rosalía. Després que ambdues declaressin que fins i tot podrien arribar a col·laborar en alguna ocasió, el rumor es va dissipar. Tanmateix, en dies recents va tornar a sortir a la llum la rivalitat que existeix entre la intèrpret de 'Bichota' i la cantant dominicana Natti Natasha, dos dels més grans referents femenins de la música urbana. A través d'una publicació en la 'Revista Vea', es va donar a conèixer la notícia que Karol G i Natti Natasha no es parlen i ni tan sols es toleren per una polèmica protagonitzada per Anuel AA.

Tot va començar el 2018, quan la cantant Karol G estava començant la seva relació amb Anuel AA. En aquell moment, el cantant porto-riqueny havia protagonitzat diverses discussions amb Cosculluela, un altre exponent del gènere. Al mig d'indirectes, amenaces i el que ells anomenen 'tiraderes', els cantants s'havien declarat la guerra a les xarxes socials. Sense voler, Karol G va acabar involucrada en aquesta baralla en coincidir amb l'enemic de la seva llavors parella en un esdeveniment a Cali, Colòmbia. Cosculluela va decidir apropar-se a ella per fer-se una foto junts, ja que anteriorment havien col·laborat en una cançó. Karol va accedir, però li va demanar que no la publiqués per evitar controvèrsies.

natti natasha ulleres
Natti Natasha

Tanmateix, Cosculluela no va complir la seva paraula i la va publicar a les seves xarxes socials, per la qual cosa Karol G no va dubtar a deixar-lo molt malparat públicament. "L'ésser humà més mal intencionat del món sencer, no tens ni el meu respecte ni la meva admiració. Vas anar al meu camerino on estava amb el meu papa tranquil·la i amb molt respecte et rebem, i el primer que et vaig dir va ser que no volia ser enmig d'aquesta guerra que tenen (...) En baralles d'homes no es posa una dona", a la foto que, poc temps després, va ser esborrada del perfil de cantant.

Mentre Karol G la ignora, Natti Natasha fa tot el possible per 'molestar-la'

Ara, què ha de veure Natti Natasha en tot això? Doncs, la resposta és simple: Natti Natasha va aprofitar la polèmica de la nova rivalitat entre Karol G i Cosculluela per treure un tema amb ell, anomenat 'Bonnie & Clyde', a tan sols un mes d'haver-se publicat la polèmica foto.

A més, quan van començar a córrer els rumors d'una separació entre Anuel i Karol G, la dominicana va començar a fer declaracions, en to d'acudit, sobre un presumpte romanç entre Anuel i ella. Temps més tard, Natti Natasha va fer una transmissió en viu amb 'Yailin La Más Viral', abans que confirmés el seu romanç amb Anuel AA, demostrant-li el seu suport.

Tanmateix, una de les confirmacions d'aquesta enemistat va sortir a la llum quan Natti Natasha va decidir seguir a les seves xarxes socials a una dona que es va fer viral per haver vessat una cervesa sobre Karol G. Davant d'això, la dona va respondre: "tots sabem que Natti i Karol G mai no han tingut bona relació i pensa que soc seguidor de Yailin, però no és així, jo soc fan de Karol G".