Jorge Fernández és un dels rostres més coneguts de la petita pantalla. Una imatge vinculada al grup Atresmedia des de fa dècades. Presenta amb gran èxit el programa 'La ruleta de la suerte', l'espai més vist dels matins a totes les cadenes. El basc viu un dels seus millors moments personals i professionals als seus gairebé 50 anys. Ha estat just ara quan ha volgut recordar un dels seus pitjors moments, quan va patir fa cinc anys una pujada de mercuri, que juntament amb la picada d'una paparra, va derivar en la malaltia de Lyme. Va ser en aquell temps quan va perdre fins a 12 quilos.

Jorge Fernández xarxes
Jorge Fernández xarxes

Jorge Fernández plorava abans de sortir a gravar

"No podia aixecar ni un got. Em feia mal tot. El meu cos rebutjava fins a l'aigua. No podia veure'm al mirall. Sentia un rebuig cap a mi mateix brutal", explicava en una entrevista a Men's Health. "Va ser una època duríssima. Quantes llàgrimes he deixat anar abans de sortir a gravar! Havia d'haver-me retirat del programa perquè estava fatal, però soc molt testarrut", detallava.

En aquella època, Fernández recorda que havia de cridar constantment a la sastressa perquè li tornés a agafar la camisa, sinó no podia sortir a gravar. "Després sortia com podia i entrava a plató forçant el somriure", afegia, explicant que va ser un temps molt complicat.

Jorge Fernández es va centrar en la seva alimentació i en l'entrenament, gràcies a la seva constància va aconseguir recuperar el pes perdut i ara gaudeix d'una extraordinària salut. "He tornat a ser jo mateix una altra vegada", afermava el conductor de 'La ruleta de la suerte. A la revista presumeix de la seva increïble forma física, que li agradaria tenir a molts homes amb 50 anys.

jorge fernández ATRESMEDIA
jorge fernández ATRESMEDIA

El basc va emmalaltir per la picada d'una paparra, però el seu problema va ser el seu sistema immune que estava baix de defenses. "No passa res perquè el nostre sistema immune té prou defenses per pal·liar això. Però quan tu tens el teu sistema immune baix, ja que per una mala gestió de l'estrès que va ser el meu cas, baixa el sistema immune i aquests bacteris surten a sang i et fan l'embolic", explicava.

Va patir molts problemes digestius i els metges no aconseguien donar amb la cura, per aquesta raó va començar a investigar pel seu compte. "Jo volia entendre què em passava i, com no hi donaven, vaig començar a estudiar jo. Fa tres anys que estudio fisiologia, medicina, malalties relacionades amb el tub digestiu, amb el sistema immune... Després t'adones que tot ha de veure".