La icònica actriu Jane Fonda sempre s'ha caracteritzat per la seva explosiva i irreverent personalitat, i avui, als 84 anys, continua demostrant que és una de les actrius més avançades al seu temps en la història del cinema Hollywoodense.

L'oscaritzada actriu mai no ha tingut inconvenients en parlar obertament d'alguns temes que han estat tabús durant molts anys: feminisme, sexualitat, relacions familiars, conservació ambiental, etc. Després de més de 60 anys de carrera artística, Jane Fonda ha decidit provar sort amb Netflix, interpretant un paper que li va caure com a anell al dit.

Jane Fonda
Jane Fonda

Es tracta del seu personatge de Grase Hanson en la sitcom "Grace i Frankie". En aquesta sèrie de comèdia, Jane Fonda i l'actriu Lily Tomlin, de 82 anys, descobreixen que els seus esposos han mantingut una relació sentimental des de fa 20 anys, havent d'aprendre a tolerar-se i conviure juntes per continuar mantenint unides les seves famílies. Tanmateix, una de les escenes més hilarants d'aquesta sèrie va succeir en la tercera temporada, on els personatges de Fonda i Tomlin creen una empresa de joguines eròtiques per a dones de la tercera edat. Aquest episodi va ser tan impactant que els seus fans cada vegada que la veuen decideixen regalar-li un vibrador.

En un vídeo publicat al canal de YouTube de Netflix, titulat "A Farewell to 7 Seasons of Grace and Frankie", la doble guanyadora del Oscar va afirmar el següent: "Soc una gran fanàtica dels vibradors", mentre sostenia un dels famosos vibradors de la marca "Vybrants", nom de l'empresa que va crear juntament amb Tomlin. De sobte, l'actriu va deixar anar la bomba que els seus fans i els seus amics més propers li solen regalar vibradors amb regularitat. "Per nadal, tothom m'enviava vibradors", va explicar l'actriu. "És molt graciós, hauries de veure el calaix de la meva tauleta de nit", va afegir.

A més de comptar aquestes divertides anècdotes i dels regals tan curiosos que rep als seus 84 anys, la cèlebre actriu també ha confessat detalls molt personals de la seva relació amb el seu pare, el també actor Henry Fonda. Malgrat haver guanyat el Oscar en la categoria de "Millor Actriu" per la seva interpretació a les pel·lícules Klute (1972) i El Regreso (1979), el cert és que la pel·lícula més important en la seva vida va ser "L'estany daurat", en la que va treballar juntament amb seu pare.

Jane Fonda
Jane Fonda

"El meu pare estava malalt i sabia que no anava a viure gaire més temps. Fer aquesta pel·lícula va ser una manera d'abordar la nostra complicadíssima relació", va explicar l'actriu en una entrevista per a Vanity Fair.

"Posa't al meu lloc. Jo era una filla que venerava totalment un pare que mai no verbalitzava amor ni afecte, que era extremadament reprimit. I llavors aconsegueixo produir la seva pel·lícula i actuar al seu costat. I amb si que el guió ens faci dir-nos coses que mai no haguéssim estat capaços de dir-nos en la vida real, reflexiona l'actriu, mentre recordava que el seu pare va guanyar un Oscar per aquesta pel·lícula, on ella també es va desentrampar com a productora, cinc mesos abans de morir.