'Piratas Del Caribe' ha estat, sens dubte, una de les franquícies més taquilleres dels últims anys. Estrenada l'any 2003, amb la primera edició de la pel·lícula, anomenada: 'La maldición de la Perla Negra', va aconseguir recaptar més 4.500 milions de dòlars a taquilla, a més de nominacions a l'Òscar i al Globus d'Or, per la magnífica interpretació de l'actor Johnny Depp, al encarnar el paper del Capità Jack Sparrow.

Encara que, sens dubte, el paper de Depp ha estat fonamental per a l'èxit de la famosa saga, a causa de les polèmiques de la seva separació i posterior demanda per part de la seva exesposa, Amber Heard, els directius de Disney van decidir separar l'actor dels pròxims films per contractar Margot Robbie, famosa pel seu paper d'Harley Quinn a les pel·lícules de l'univers de DC Comics.

margot robbie gtres

Margot Robbie

Animarà festes infantils!

Malgrat l'acomiadament de la franquícia, l'actor no vol desprendre's del seu paper com el capità Jack Sparrow. I ha indicat que vol representar el personatge a festes infantils i hospitals, per alegrar els nens que es troben reclosos allà per alguna malaltia.

Jack Sparrow

Johnny Depp, interpretant Jack Sparrow

"Aniré a la casa d'algú, actuaré a la festa d'aniversari del teu fill en aquest moment. No necessito una empresa per fer això. Puc fer-ho jo mateix i ningú no pot treure'm això, aquest és el plaer més gran de Jack Sparrow. Puc viatjar amb el Capità Jack en una caixa, literalment el Capità Jack en una capsa, i quan l'oportunitat és l'adequada, puc anar i visitar persones i llocs on els somriures i les rialles i les coses que són importants al món estan en joc" va assenyalar Johnny Depp a una entrevista.

El guanyador del Globus d'Or, ha assenyalat que l'acomiadament per part de la directiva de Disney li havia semblat molt estrany, i l'havia pres per sorpresa, però va indicar que el personatge de Jack Sparrow sempre l'acompanyarà, i sempre estarà disposat a donar una interpretació d'ell a qualsevol lloc que li sol·licitin, per alegrar les persones, i allunyar-los de l'odi i dels mals moments que puguin passar vivint en aquell instant.

Johnny Depp 2 Sergi Alcàzar

Johnny Depp

Des que Disney va fer públic el comiat de l'estrella del cinema dels films 'Piratas del Caribe' i 'Animales Fantásticos' (interpretant el paper del brivall Gellert Grindelwald), centenars de milers dels seus seguidors han reaccionat en contra de la decisió, i s'han unit per defensar Depp de les acusacions que li han imputat.

A través de "Change.org", una pàgina d'internet on es poden realitzar peticions patrocinades legalment, els fanàtics de la franquícia 'Piratas del Caribe' i del Capità Jack Sparrow, han sol·licitat formalment que l'actor Johnny Depp torni a interpretar aquest paper a les pròximes pel·lícules de la reeixida saga. Té un objectiu de 500.000 firmes i en tan sols pocs dies va ser superada. Mentre el poder de les firmes fa efecte, es pot tenir l'esperança de tornar a veure l'icònic caminar del Capità Jack a una festa infantil o una obra benèfica.