El mes d'abril passat Julia Janeiro va complir els 18 anys, una edat que Jesulín de Ubrique i María José Campanario desitjaven que no arribés mai. Tots els mitjans de comunicació van revelar per fi el rostre de la jove. A diferència de la seva germana Andrea Janeiro, a Julia no li va importar que les càmeres li seguissin a totes parts. No obstant això, de moment no s'ha assegut en cap programa ni ha concedit entrevistes, i això que ofertes no li han faltat. Ella continua amb els seus estudis, però s'ha centrat en la seva faceta d'influencer.

Julia Janeiro mostra el seu canvi de 'look' / XARXES

Julia Janeiro / XARXES

Gràcies a convertir-se a un rostre reconegut pel gran públic, Julia Janeiro ha sabut explotar les seves xarxes socials. En tan sols uns dies, la influencer va aconseguir superar la barrera dels 100.000 seguidors. Ara, un any després, acumula més de 253.000. Moltes marques estan interessades en ella. És una dona jove, amb una gran influència tant en xarxes com en televisió i amb dos pares molt famosos.

Julia Janeiro és un èxit a les xarxes socials

Julia Janeiro s'està fent d'or amb la seva faceta d'influencer. La germana d'Andrea Janeiro ha professionalitzat les seves xarxes socials i ha fet públic el seu perfil. També ha explotat a Tik Tok. A la filla de Jesulín de Ubrique encara li queden uns anys d'aprenentatge, però som sense cap dubte davant de la nova María Pombo, entre d'altres.

Julia Janeiro / instagramJulia Janeiro promociona carns / XARXES

La setmana passada Julia Janeiro va compartir amb tots els seus seguidors a través de les històries d'Instagram un suculent enviament de carn que una marca li havia fet arribar a casa seva. "Gràcies per aquest detall. No puc esperar per provar-ho tot", escrivia amb il·lusió i impaciència. Després d'ensenyar-los, no va dubtar a cuinar-se dos filets de vedella.

Les marques saben que poden comptar amb ella per anunciar-se a les seves xarxes d'ara endavant. Qualsevol producte té cabuda en l'Instagram de la jove. De fet, aquest mateix cap de setmana patrocinava un bar de Getafe al qual acudeix amb assiduïtat. Té molt bona relació amb els mitjans i ha decidit fer-los una mica de publicitat en xarxes. Apareix asseguda en una butaca i es poden llegir les lletres "Luxe" just a dalt.

Julia Janeiro Luxe

Julia Janeiro / INSTAGRAM

Julia Janeiro no només rep productes de forma totalment gratuïta, també la conviden a provar tractaments de bellesa, acudeix gratis a alguns restaurants i altres marques també li paguen grans quantitats de diners per una sola publicació.