Fa ja tres anys que l'actor Dwayne Johnson, conegut com 'La Roca', va decidir invertir en Mèxic per fundar una destil·leria, amb la qual produeix el seu tequila blanc i reposat sota la marca 'Teremana'. L'èxit va ser gairebé immediat i la demanda ha estat tan alta que l'actor va decidir invertir novament a Mèxic, per fer créixer el negoci que li ha donat tantes alegries i acaba d'obrir una segona destil·leria en l'estat de Jalisco.

"Estem iniciant la construcció de la nostra segona destil·leria massiva per satisfer l'extraordinària demanda del nostre tequila Teremana", va anunciar en el seu compte d'Instagram el protagonista de 'Jumanji'. La marca ha tingut un èxit rotund i s'ha convertit en el tequila amb el creixement més ràpid en la història. Només l'any 2021 Teremana ha venut més de 600.000 caixes de nou litres.

La marca de Dwayne Johnson està formada per un petit lot de tequila fet a mà d'atzavara blava madurada en terres altes de Jalisco i el seu nom es deriva de 'Tere' que significa terra i 'Brolla'. "És el poderós esperit polinesi que ens guia", així va ser com l'actor va descriure en el seu moment el nom del seu tequila.

"Elaborat en un petit poble mexicà, entre els cims dels Altos de Jalisco, cada pas del nostre procés de fabricació de tequila es realitza d'una forma meticulosa per produir un producte deliciós", assenyala el web de la marca, on a més defensa el principi de sostenibilitat ja que l'atzavara restant el transformen en composta que utilitzen com a fertilitzant orgànic per als seus camps, el que al seu torn pretén que el procés sigui autosostenible i, amb això, reduir l'empremta ecològica.

"Vaig construir a Teremana perquè es convertís en una Marca Llegada que té un impacte positiu en generacions de les nostres famílies i serveix amb orgull a generacions dels nostres consumidors (...) Estic somrient perquè molts em van dir boig per tenir grans ambicions i metes en la indústria dels licors. Avui, Teremana ha canviat oficialment el joc", assenyala 'La Roca'. L'èxit de la marca ha sorprès gratament al mercat. Sobretot per tractar-se d'un tequila fundat per una estrella de Hollywood. Comparat amb un altre actor que també fabrica tequila, George Clooney, el licor de Dwayne Johnson és molt més rendible. "El tequila Casamigos de George Clooney venia al voltant de 170.000 caixes quan va ser adquirit per Diageo per mil milions de dòlars. Teremana va vendre 600.000 caixes en només un any, realment posa aquest creixement en una perspectiva extraordinària", va escriure 'La Roca' a les seves xarxes socials.

La fortuna de Dwayne Johnson ascendeix als 320 milions de dòlars, segons Forbes. Però el seu compte bancari no ha crescut només per les pel·lícules i el tequila, l'actor ha construït un empori empresarial molt reeixit. L'any passat va crear la beguda energètica 'ZOA' que s'ha posicionat als Estats Units com una alternativa per als consumidors aconseguint liderar el mercat. I recentment va aconseguir que la seva firma, Project Rock, firmés un contracte multianual amb l'UFC per portar les seves sabates als combats d'arts marcials mixtes. Sembla que 'La Roca' li treu brillantor i diners a tot el que toca.