Marta Riesco s'ha convertit en el personatge revelació de la temporada després de confirmar-se la seva relació amb Antonio David Flores. L'exguàrdia civil ha aconseguit ser tots els dies de rigorosa actualitat des que Mediaset li va vetar. No pot acudir a cap plató però el seu nom apareix en tots els programes i revistes del cor. La reportera de 'El programa de Ana Rosa' ha estat un gran suport en aquesta lluita contra el grup de comunicació i ara li toca a ella passar pel mateix.

Encara que va deixar clar que volia seguir com a periodista, col·laboradors de diversos programes, entre ells 'Sálvame' i 'Viva la vida' no deixen de treure informacions de la de Segòvia que la deixen en molt mal lloc. Marta Riesco s'ha cansat de tots i avisa que prendrà mesures legals. La primera contra Anabel Pantoja. Tal com va informar Informalia el 18 de gener, Riesco ha demandat a la cosina de Kiko Rivera. Li surt car la seva tornada a 'Sálvame'.

Marta Riesco / MEDIASET

Marta Riesco / Mediaset

Marta Riesco demanda Anabel Pantoja

Anabel Pantoja està molt enfadada amb Marta Riesco perquè segons ella, la reportera airejava pels passadissos de Mediaset que Omar Sánchez, el marit d'Anabel, es veia amb altres dones, unes informacions totalment falses. La periodista assegura que això és mentida. Alhora, la neboda d'Isabel Pantoja va interpretar amb Jorge Javier Vázquez la suposada escena lèsbica que es va viure en Cantora la Nit de Cap d'Any de 2019.

Marta Riesco era molt amiga dels Pantoja. Tanmateix, aquest episodi va fer que se'n distanciés.

Anabel Pantoja torna

Anabel Pantoja / MEDIASET

Informalia va avançar en primícia, el passat 18 de gener, que la reportera de 'El programa de Ana Rosa' va posar en mans de Teresa Bueyes la seva defensa, davant del que considera injúries i falsedats. Marta Riesco es troba actualment a Vitòria donant cobertura al romanç d'Iñaki Urdangarín amb la seva companya de feina. Després de donar l'última hora se li ha preguntat sobre aquesta demanda i ha deixat clar que segueix endavant.

Anabel ha esclatat: "A persones com jo no t'adrecis perquè no soc en el teu nivell. Jo no tinc res a veure amb tu. No em parlis, si em demandes, enrecorda't del 31, del perdó que li vas demanar a la meva tia que hi ha testimonis. L'última vegada que m'amenaces".

Després d'un encreuament de retrets, Marta Riesco li ha donat on fa més mal. "Al banc dels acusats com la teva tia". Anabel es quedava sorpresa i tornava a atacar-la: "Tu porta'm on vulguis, la meva tia ni la toquis. Perquè tu sí que la vas tocar a Sevilla per treure-li una entrevista. Cal tenir molta mala bava per entrar a Cantora, menjar-te el raïm i el que no va ser el raïm," ha insinuat.