Bigote Arrocet va tornar a Espanya després d'un any a l'Argentina per la porta gran. L'humorista va fitxar com a concursant de 'Secret Story', encara que només es va mantenir dues setmanes en el concurs. Una setmana després va sorprendre a tots posant de nou al clan Campos de rigorosa actualitat, una mica més que previsible. Edmundo va explicar que havia prestat en el passat 50.000 euros a María Teresa Campos per fer front a alguns dels seus deutes i mai no li van ser tornats. Això va enervar la comunicadora, qui guardava silenci per petició de les seves filles, i finalment va fer parlar al xofer per primera vegada en exclusiva.

bigoti arrocet portada

L'exclusiva d'Edmundo Arrocet

Bigote Arrocet prometia ser un bon fitxatge per a Mediaset, ja que gràcies a ell aconseguirien incendiar Terelu Campos i Carmen Borrego i generar notícies. Kiko Matamoros va ser una de les persones més dures amb l'humorista. Va aportar molta informació sobre ell i li va donar canya. Segons ha pogut saber Informalia, l'ex de María Teresa Campos ha interposat una demanda contra el col·laborador de 'Sálvame' pels seus insults. Tanmateix, el seu gran error va ser demandar també a la productora de l'espai. I aquest és el motiu real pel qual el xilè no ha aparegut en els debats ni a les gales de 'Secret Story'. Està vetat.

Mediaset veta Edmundo Arrocet per la demanda interposada a 'La fàbrica de la tele'

'La fàbrica de la tele' l'ha castigat cancel·lant l'entrevista pactada en el 'Deluxe', de moment. Ha estat Vasile qui l'ha vetat, potser per salvar el coll a María Teresa Campos per tot el que pugui dir. Per tornar Mediaset haurà de retirar les demandes interposades contra la productora i el col·laborador.

Bigote Arrocet Secret story

Bigote Arrocet a Secret Story

Segons ha pogut confirmar Informalia, "era prevista la seva presència en el Deluxe de dissabte 2 d'octubre, però amb la mort de la mare d'Isabel Pantoja el van posposar per al dissabte següent. En aquella setmana va arribar la demanda i es va posar sobre la taula la condició que la retirés. Es va negar i es va cancel·lar la seva participació", en detalla a aquest mig un treballador de Mediaset.

edmundo arrocet

Edmundo Arrocet

La intenció era que aquest parlés de les Campos amb una d'elles asseguda en el 'Deluxe', Carmen Borrego, qui més ha atacat el xilè en aquests últims anys. Edmundo Arrocet ha comès un greu error. Tenia l'oportunitat per fer-se d'or, ja que La fàbrica de la tele volia portar-li diversos dissabtes. Sabem que tot el que podia explicar de María Teresa Campos anava a portar molta cua. S'ha tirat pedres a la seva pròpia teulada. També el fastigueja a 'Sálvame', que anava a anotar una audiència devastadora, però són ordres de dalt.