Paz Padilla ha viscut un any de molt dolor. L'any passat va haver d'acomiadar-se del seu marit, l'amor de la seva vida, de qui sorgeix la seva novel·la i la seva obra de teatre, i de la seva mare. Però a més, al terreny professional ha estat acomiadada de 'Got Talent España' per uns motius que no han sortit a la llum.

No obstant això, Paz Padilla ha trobat un negoci més enllà de Telecinco. La presentadora triomfa sobre els escenaris amb obra pròpia. Sota el títol 'L'humor de la meva vida', basat en el llibre que ella mateixa ha escrit. Es va estrenar el passat 10 de setembre, sent tot un èxit en taquilla, amb totes les entrades esgotades.

Som davant de la versió teatral del seu propi llibre d'igual títol en el qual narra la seva història d'amor amb Antonio, l'home de la seva vida, fins a la seva mort. A causa d'aquest dur cop, Paz va haver d'afrontar la realitat i veure la seva vida d'una altra manera en què la tristesa va ser present, però també l'humor, i és el que vol reflectir amb aquest nou espectacle. La direcció del monòleg la duu a terme Pablo Barrera («Companys», «els meus adorables veïns», «Brigada Costa del Sol») i la música, Juan Fernández de Valderrama del grup «Matèria Primera».

La societat no vol parlar d'una realitat tan gran com és la mort, però és necessari començar a reflexionar i acceptar que és present per poder gestionar-lo d'una millor manera.

pau padilla portada

Pau Padilla

Paz Padilla rep una visita molt especial

L'obra es representa tots els caps de setmana al teatre Capitol de Gran Vía, a Madrid. Demà 12 d'octubre és l'últim dia de representació, de moment. Qui ja ha tingut oportunitat de veure-la és Isabel Díaz Ayuso, la presidenta de la Comunitat de Madrid. Quan va acabar l'obra, ambdues es van fer juntes una fotografia al camerino.

Pau Padilla en Sálvame Telecinco

Pau Padilla

La fotografia ha suposat una autèntica revolució a les xarxes socials. "Quina meravella de sorpresa avui al teatre, Isabel Díaz Ayuso ens ha visitat en 'L'humor de la meva vida'. Encantadora i molt propera. Donant suport al teatre, gràcies, gràcies, gràcies," ha escrit Padilla. La presidenta és una de les polítiques que més ha defensat sectors com la cultura o la restauració durant la pandèmia. Ella ha mantingut pràcticament tot obert. I ara els teatres compten amb l'aforament al 100%.