Cristina Pedroche està immersa de nou en les Campanades. Encara que era una cosa que es donava per descomptat, finalment s'ha confirmat que la presentadora tornarà a acomiadar l'any de la mà d'Alberto Chicote després d'anotar rècord històric. La parella en va posicionar a Antena 3 com l'opció més desitjada pels espectadors. No només va guanyar al seu rival directe, sinó que també es va imposar a TVE, que ostentava el lideratge dels últims 30 anys. Era evident que Atresmedia confiaria de nou en el seu talismà. I la vallecana està més que encantada amb aquesta tasca. Es diverteix com una nena amb el 'hype' que es crea al voltant del seu famós vestit. És el dia més especial de l'any, i el prepara pràcticament durant els 365 dies. No obstant això, en aquesta ocasió li ha agafat el toro, tal com ella mateixa va reconèixer a 'Zapeando'.

"A veure, ja sabeu que falta encara bastant per a final d'any...", ha exposat Pedroche. "Estàs preparada o no?", va voler saber Miki Nadal. "Jo ja vaig malament", el va interrompre Pedroche. La col·laboradora ha assegurat que "la idea està, però cal organitzar més coses, no parlem del tema", ha dit. I és que aquest any el té especialment difícil perquè la seva mà dreta, Josie, es troba a Barcelona gravant la desena edició de 'TCMS', on participa com a concursant.

Cristina Pedroche ATRESMEDIA
Cristina Pedroche ATRESMEDIA

Pedroche admès que "l'important és que ja hi ha discurs, i una vegada que hi ha discurs, després tot flueix".

"Començo a pensar que teniu un problema que us agafa el toro sempre", ha intervingut Dani Mateo. "Al final, s'han d'alinear els astres, necessitem altres persones que ens facin coses, i el que demanem de vegades no és fàcil", ha admès Pedroche.

"Li demanem a un dissenyador que no dissenyi el que ell vol, sinó el que jo tinc al meu cap i el que Josie vol posar de moda... És complicat. Al principi diuen que sí, però després n'hi ha alguns que fugen", ha conclòs.

Cristina Pedroche s'atipa de les crítiques

Cristina Pedroche haurà de preparar-se per a les crítiques que s'acosten, però està més que acostumada. L'artista sap perfectament com vendre's. L'important és que parlin d'ella, sigui bé o malament, però que parlin. No obstant això, de vegades perd la paciència i rep alguns comentaris que no pensa tolerar.

Aquest cap de setmana es va vestir amb un bodi transparent amb pedreria i una usuària no va dubtar a criticar-la durament. "Persones com tu fan que els homes ens tractin com a desig sexual. No volem violacions, no volem floretes obscenes, ens manifestem contra la no-violació, però davant d'aquestes actituds no ens respecten i no m'estranyen", li va escriure.

Cristina Pedroche en lencería
Cristina Pedroche en lencería

"Us juro que de vegades se'm treuen les ganes de llegir els missatges. Em sembla bastant trist que una persona sigui capaç de dir-me (a mi o a qualsevol dona) tot això. En fi...encara queda molt per fer", ha afirmat Pedroche.

Cada vegada que Pedroche parla de feminisme, algunes li porten a col·lació aquelles portades de revista que protagonitzava en els seus inicis en televisió. Se la va poder arribar a veure en roba interior o fins i tot sense res, com Déu la va portar al món. Aquesta és un exemple inèdit de les milers imatges que es poden trobar per internet.