María Patiño ha explicat els motius que van portar a la ruptura a Anabel Pantoja i Omar Suárez. La col·laboradora de Telecinco ha explicat per fi la veritat sobre el desamor entre la neboda d'Isabel Pantoja i el periodista, apuntant a la manca de relacions íntimes.

Anabel Pantoja sembla haver oblidat per complet Omar Suárez. Julen Pereira és el nou home al cor de la pantojita, amb el qual va començar a intimar en el seu concurs en 'Supervivientes 2022' i amb el qual ha estat donant curs al seu amor a la seva tornada d'Hondures en un pis que van llogar al centre de Madrid. Allà han passat dos dies després dels quals, segons hauria escrit Anabel a una col·laboradora de Telecinco, "no podia ni caminar".

María Patiño explica la veritat sobre la ruptura d'Anabel Pantoja i Omar Suárez

Mentrestant, encara no estava clar el motiu que havia portat Anabel a trencar amb Omar. Uns dubtes que María Patiño ha dissipat recentment.

A començaments d'aquest any es donava a conèixer la ruptura entre la tertuliana de Telecinco i el periodista, després de la qual cosa la jove acceptava anar-se'n a 'Supervivientes'. Allà va conèixer al seu nou amor, Julen Pereira, amb el qual ha continuat la seva història en tornar a Espanya.

Anabel Pantoja XARXES
Anabel Pantoja / XARXES

Mentrestant, abans de viatjar a Hondures, Anabel havia confessat a María Patiño els motius del perquè de la seva ruptura amb Omar. I a la presentadora de 'Socialité' li ha faltat temps per explicar-ho. Segons Patiño, el motiu de més pes té a veure amb la poca activitat al llit conjugal.

Sense relacions íntimes

"Un dels problemes que hi havia en el matrimoni, era una falta notable de desig per les dues parts", va revelar María. "Quan s'apaga és complicat tornar a activar-lo", afegia Gema López sobre aquest desig entre ambdós.

Es pot dir que Anabel ja havia lliscat que ella era molt més activa que ell en les relacions íntimes. Una cosa que confirmaven altres tertulians de 'Salvame', que van afegir que l'exconcursant de 'Supervivientes', que ho explicava tot sobre la seva relació, havia revelat que "no hi havia intimitat".