Jorge Javier Vázquez es manté com un dels presentadors estrella de Telecinco malgrat el descens d'audiència de la majoria dels programes que ell mateix presenta. El català és una de les persones més estimades dins del cercle de Mediaset. Són molts els que li van darrere i és que saben que té un gran poder. El presentador té grans amics dins del grup de comunicació i les seves amistats no deixen de créixer.

Aquesta setmana Jorge Javier Vázquez ha tingut una cita molt important a Madrid. El presentador de 'Sálvame' es va reunir amb Rocío Carrasco i ambdós van compartir la fotografia a les seves xarxes socials deixant clar que la seva relació va més enllà dels platós de televisió. Aquest dimarts, la dona de Fidel Albiac va visitar Jorge Javier Vázquez, convalescent després d'encomanar-se de covid.

Jorge Javier Vázquez comparteix una visita especial

Jorge Javier Vázquez va preocupar tots en comunicar que allargava la seva baixa mèdica per complicacions derivades del virus. A causa de l'infart que va tenir el 2019, el català és una persona de risc. "M'aïllaré i guardaré repòs", va dir llavors. Ara, molt més recuperat, Jorge Javier ha anunciat: "Ha vingut Rocío Carrasco a veure'm i li he explicat que torno dijous a Supervivientes".

El català ha estat un dels principals suports de Rocío Carrasco des que va irrompre amb força als platós de Telecinco. Des de l'emissió del primer capítol del documental, Jorge Javier Vázquez va atacar Antonio David Flores, a qui va anomenar com 'el penes'. La dona de Fidel Albiac va passar la tarda a la casa del presentador.

Només dues hores després Rocío Flores també va publicar una instantània a les seves xarxes socials. En aquest cas era una imatge d'ella fent un petó al seu germà David. "Li està dient que a Jorge Javier sí ho veurà però al seu fill no". Els defensors de Rocío Carrasco no han tardat a veure-ho com una provocació. La dona de Fidel Albiac no té relació amb els seus dos fills des de fa 9 anys