Fins fa tan sols uns mesos era una autèntica desconeguda. De fet, quan es va presentar al BenidormFest era la menys volguda pels espectadors que no paraven d'entonar l''Ai, mama' de Rigoberta Bandini. El seu ballable SloMo va passar desapercebut, però és la cançó que gairebé col·loca Espanya per primera vegada en dècades en la primera posició. I malgrat això, amb especulacions de trampa per la guerra d'Ucraïna i Rússia, va aconseguir un espectacular tercer lloc i que tots els eurofans visquessin aquest festival com mai abans.

Ara a Chanel Terrero, que està bolcada en el seu pròxim treball discogràfic, no paren de ploure-li les ofertes. És la dona de moda. Publicitats, entrevistes i sèries, perquè també té la seva carrera com a actriu. S'ha convertit en un fenomen fan. Fa uns dies va revelar que aviat podrem veure nous singles que no tindran res a veure amb el que coneixem fins ara. Potser ens dona una pista en la seva aparició a 'El Hormiguero'. La cantant serà la primera convidada de la nova temporada de l'espai més vist de la televisió i promet moltes sorpreses. Potser en una hora no pot explicar tot.

Chanel : EFE
Chanel : EFE

La nova oportunitat de Chanel amb Disney

Fa uns dies Chanel donava pistes sobre el seu pròxim projecte, una cosa que la tenia molt il·lusionada. De fet, va fer que es posés a cridar al carrer quan li van donar a conèixer la notícia. "D'aquí a uns dies em posaré en l'estudi per gravar alguna cosa que em fa moltíssima il·lusió", va declarar a les seves xarxes socials, sense especificar a què es referia.

Chanel EFE
Chanel EFE

Chanel estava gravant una cançó molt coneguda, però no sabíem a què es referia fins que Disney va compartir un tweet. Un que podria haver confirmat que exerceix un rol en Pinotxo.

El proper 8 de setembre Disney Plus llançarà per fi un dels remakes més esperats de la factoria del ratolí Mickey. Tom Hanks interpreta Gepetto, envoltat d'intèrprets com Joseph Gordon-Levitt o Cynthia Erivo al paper de la Fada Padrina. El remake, a més de respectar els dissenys de Pinotxo o Grill-Parlant, també conservarà les cançons del film original.

I Chanel s'encarregarà d'una d'elles, la més famosa, 'Estrella blava'. És tan important que Disney va decidir incorporar una part de la cançó en els inicis de les seves pel·lícules. "Ella serà l'encarregada de cantar La estrella blava en la nova pel·li de Pinotxo. Endevines qui pot ser o necessites més pistes?", va escriure Disney.