Belén Rodríguez és un dels rostres més populars dels últims anys. S'ha convertit en un rostre molt recurrent de 'Sálvame', especialment del 'Deluxe'. La col·laboradora va desaparèixer de la televisió a finals de 2019 quan es va comunicar el fitxatge d'Antonio David Flores pel programa de Telecinco. Va tornar quan se'l va acomiadar després de les acusacions de Rocío Carrasco.

Aquesta setmana Belén Rodríguez va participar en l'entrevista del seu gran amic Jimmy Giménez-Arnau que va concedir per a 'Mi casa es la tuya'. Amb el periodista ha viscut grans aventures, algunes de molt dures, com la seva relació inexistent amb la seva filla Leticia.

Belén Rodríguez

Belén Rodríguez / MEDIASET

Belén Rodríguez no només ha parlat dels problemes de Jimmy, també de molts dels temes que es van tractar com les infidelitats. La col·laboradora va recordar que el periodista va enganyar a la seva primera dona, Merry Martínez-Bordiú, però el col·laborador li ha tret importància. És llavors quan la periodista va donar la seva opinió sobre les relacions fora del matrimoni, unes paraules que van deixar en xoc a Bertín Osborne.

"La fidelitat està sobrevalorada. Jo penso que mentre li siguis lleial a la teva parella en la vida en general, per tenir una nit de passió boja no passa res. És gimnàs, exercici físic... És com si et fas 20 abdominals", ha explicat Belén Rodríguez amb total naturalitat. Bertín Osborne l'escoltava amb molta atenció.

No és la primera vegada que Belén Rodríguez parla sobre les parelles obertes. Per a la col·laboradora la infidelitat està molt bé sempre que aconsegueixi respecte. "Sobretot per a parelles que porten molt temps", ha dit, el que ha afegit: "Si tens una història després agafes amb més ganes la teva parella, perquè també aprens cosetes. Jo li veig tot avantatges a ser infidel".

Jimmy va reaccionar a les paraules de la seva amiga. Segons la seva opinió depèn molt del moment. Ell, amb la seva actual dona Sandra, ni s'ha plantejat ser-li infidel. "I si ella t'ho fos com te'l prendries?", li ha preguntat Belén i Jimmy ha respost, molt segur: "Si em fos infidel m'emportaria un disgust".

belén ro

Belén Rodríguez / MEDIASET

Nuria Roca obre el debat sobre les relacions obertes

No és la primera vegada que una famosa parla sobre les relacions obertes. Ja ho va fer en un parell d'ocasions Nuria Roca generant un gran enrenou. Juan del Val i Nuria Roca van reconèixer ser una parella oberta. "Jo li dono la culpa als mitjans de comunicació, perquè van descontextualitzar tot i clar, això genera un munt de clics. No és real ni és veraç: jo el que vaig dir en el seu moment és que la parella ha de revisar-se, revisar els seus fonaments i d'anar adaptant-se a l'evolució", aclareix la presentadora en una entrevista per a El Español.

I, afegeix: "Una parella s'ha de fer preguntes, qüestionar-se i a partir d'allà veure a quin escenari es maneja i quin és la millor opció per continuar estant junts, perquè som vius i desitgem, desitgem la nostra parella i altres persones. I tu vols agradar a altres persones que no són la teva parella. Jo no he parlat del que faig amb la meva parella en concret ni deixo de fer, això és una fal·làcia més. El que mantinc és que si les relacions estan tancades és que estan mortes, cal estar obert i obert a la reflexió".

I assegura que la gent prefereix enganyar-se a ser sincera. "Sí, totalment, la gent prefereix enganyar-se a reflexionar. Això passa perquè els fa por, els fa por parlar en veu alta del tema, els fa por pensar que a la seva parella li pot passar i tremolen. Quan es diuen coses diferents, espanta. Quan les coses no entren dins del convencional i l'establert, s'espanta la gent".