El 31 d'agost de 1997, un tràgic accident acabaria amb la vida de Lady Di, una de les figures monàrquiques més estimades i recordades de la història. La seva mort va ser un fet que va commocionar al món sencer, ja que la princesa Diana s'havia convertit en l'estimada 'Princesa del poble', la representació més humana i propera dins d'una monarquia que s'havia caracteritzat pels seus estrictes lineaments. Ara, 25 anys després, la imatge de Diana segueix vigent davant milions de persones, ja que el seu llegat ha traspassat fronteres i ha romàs intacte al llarg dels anys. Tanmateix, el que sí que hagués canviat amb el passar dels anys és la seva aparença física. Per demostrar com s'hauria vist Lady Di en l'actualitat, s'ha fet ús d'una aplicació en la qual han utilitzat fotos icòniques de la princesa, però afegint alguns trets representatius d'una dona de 61 anys per mostrar com seria.

Lady Di
Lady Di

Primer, cal tenir en compte que Lady Di, a més de ser una important figura humanitària, també va ser un de les icones de la moda més importants de la dècada dels 80 i part dels 90. Va canviar per complet el concepte de moda dins de la reialesa i va construir un estil royal fashion que va trencar amb les normes d'estil de l'imaginari principesc, oferint una imatge fresca i renovada, dins d'un entorn en el qual no es permetia jugar massa amb la moda. I encara que Lady Di era irreverent a l'hora de vestir, solia presentar-se amb un maquillatge subtil i poc recarregat per a le època, pel que la naturalitat a la seva cara, la seva icònica tallada de cabells i la seva habilitat per combinar peces, la va convertir en el referent de moda més important de la seva època. Tenint això en compte, es pot afirmar que Lady Di no s'hagués sotmès a cap tractament per canviar l'aparença de la seva cara, per la qual cosa les línies d'expressió i algunes arrugues serien evidents, sobretot al coll.

Com es maquillaria Lady Di als seus 61 anys?

Probablement, tenint en compte les tendències al món del maquillatge, la princesa Diana hauria reemplaçat el seu icònic eyeliner blau, que recalcava les seves parpelles caigudes i la seva mirada una mica trista, per una tècnica que li obrís la mirada, però sense arribar a ser molt cridanera. És probable que Lady Di hagués apostat per un look d'ulls amb una ombra neutra en la base i un subtil eyeliner, però no tan dramàtic com en els 90. A més, hauria complementat el seu look amb diverses capes de màscara de pestanyes, la base Clarins Satin Finish Foundation, la seva favorita de tots els temps, i una mica de coloret color coral a les galtes.

Així mateix, la princesa s'hauria mantingut fidel a la seva cabellera curta i rossa, encara que la tonalitat del seu cabell s'hauria tornat una mica més platinada per l'aparició dels cabells blancs, que segurament portaria amb molt estil.