Des de la irrupció de Rocío Carrasco als platós de Telecinco per explicar la seva veritat, Antonio David Flores ha estat vetat de tots els mitjans de comunicació, tant en revistes com en programes, i és igual el grup de comunicació que sigui, ningú vol comptar amb ell. Per aquesta raó, i a tall de revenja, s'ha obert un canal de YouTube per atacar 'La fàbrica de la tele', la maquinària de tot aquest "circ", Rocío Carrasco i el seu nou enemic, Jorge Javier Vázquez. Però de vegades també aprofita el seu canal de YouTube i les seves xarxes socials per parlar d'actualitat.

Antonio David Flores va iniciar l'estiu passat una relació amb Marta Riesco. El malagueny va donar per finalitzada el seu festeig de dues dècades amb Olga Moreno. Però sembla que no l'oblida. Ell pot refer la seva vida, però ella no. Com tots els espanyols, l'exguàrdia civil també és coneixedor de la "nova amistat" de la dissenyadora, i a més és una persona que ell coneix molt bé.

Antonio David Flores amb Marta Riesco
Antonio David Flores amb Marta Riesco

Encara que en un primer moment el va negar, fins i tot va riure, Olga Moreno ha confessat a cop d'exclusiva la seva relació amb Agustín Etienne. L'empresària ja tenia emparaulada aquesta entrevista, per aquesta raó negava les informacions dels últims dies, no anava a perdre el negoci de milers d'euros.

Antonio David Flores: "M'he quedat flipant"

Ara ha estat Antonio David Flores qui ha reaccionat a la notícia. "M'he quedat flipant", comparteix. El malagueny va acudir a una festa a Madrid dimarts passat i allà va confessar que no s'esperava per a res aquesta relació, no obstant això li desitja a Olga Moreno el millor. Cal recordar que l'argentí també és el representant de Rocío Flores. "Me n'alegro molt. Vull la felicitat per a ella sempre, perquè si ella és feliç jo soc feliç."

Antonio David Flores i Marta Riesco MEDIASET
Antonio David Flores i Marta Riesco MEDIASET

Ara mateix Antonio David Flores només té ulls per a la seva nova xicota. Està enamorat fins als garrots de Marta Riesco, mai no havia experimentat aquesta sensació. És la dona de la seva vida i ha deixat clar que li encantaria casar-se amb ella i formar una família. Un altre germà per a Rocío Flores.

Encara que al terreny personal és molt feliç, Antonio David Flores té encara una guerra per saldar amb Telecinco i Jorge Javier Vázquez. En el seu últim vídeo va anunciar que anava a demandar-los.