Antonella Roccuzzo està feta ja a la seva nova vida parisenca. A la influencer li va costar acceptar aquest canvi. Es veia tota la seva vida a Barcelona, però encara que sembli difícil de creure, Leo Messi es va canviar la samarreta i no va acabar els seus dies com a blaugrana. El PSG li va oferir un contracte que no podia rebutjar. A més, no només pels diners, l'astre argentí estava fart de no guanyar ni un sol títol. Feia anys que perdia la Copa, la Champions i la Lliga. I la marxa del seu gairebé germà, Luis Suárez, només va fer que estigués més incòmode en el club. Feia anys que meditava la decisió d'abandonar i finalment es va produir. Entre llàgrimes, el futbolista es va acomiadar de la seva afició cule.

Un any abans ja va voler abandonar el projecte, però Antonella Roccuzzo i els seus tres fills li van frenar els peus. Quan els va comunicar la seva decisió, tots es van posar a plorar. El mateix va succeir 365 dies més tard, encara que aquesta vegada anava seriosament. Novament, l'argentina li va demostrar a Messi el seu suport incondicional i va acceptar marxar amb ell. A més, va fer tot el possible perquè no fos un canvi tan dràstic per als seus fills.

Aquest és el segon any de la família a París i ja estan més que assentats. Han trobat la casa dels seus somnis. Antonella Roccuzzo i Leo Messi són feliços. No obstant això, a Barcelona sempre tindran nombrosos records. Cada vegada que tenen vacances aprofiten per passar uns dies a la ciutat comtal, ja és com si fos la seva casa.

L'amor d'Antonella Roccuzzo compleix deu anys

L'empresària continua amb els seus compromisos professionals, i també amb la cura dels seus tres fills, el motor de la seva vida. Encara que en alguna ocasió es va parlar d'un quart embaràs, sembla que Leo Messi i Antonella Roccuzzo no ampliaran més la família. Estan contents amb els seus tres homes. L'argentina s'ha quedat sense la seva nena, però no li importa perquè està enamorada dels seus tres àngels. Thiago, Mateo i Ciro. Cada un amb una personalitat ben diferent.

Thiago és el més responsable dels tres i tot just necessita atenció, Mateo és qui més maldecaps li dona, i Ciro, que encara que intenta seguir els passos del seu germà mitjà, és el més petit de tots.

Aquest dimecres 2 de novembre és un dia molt especial per a Antonella Roccuzzo. Sempre estarà marcat en vermell al seu calendari. Tal dia com avui, fa deu anys, es convertia en mare per primera vegada. Va agafar en braços el seu petit Thiago, que avui està de celebració perquè compleix deu anys.

Com tots els anys, Antonella ha compartit una publicació amb una fotografia del menor per felicitar-lo pel seu aniversari. La festa sorpresa l'espera quan torna de classe. "Thiagui���� Feliç aniversari amor meu, estimar-te mes és impossible!!! ���� Fa 10 anys vas arribar per ensenyar-nos el que és l'amor incondicional, sempre tan bo i dolç amb tots❤️❤️. Feliç aniversari thiagui, per a mi seràs sempre el meu bebe����❤️", va escriure una emocionada Antonella.