Tots hem estat pendents de la història d'amor i desamor de Tamara Falcó i Íñigo Onieva. Durant els seus dos anys de relació, sempre han protagonitzat diversos titulars per les suposades infidelitats de l'empresari de lleure nocturn que ara, per fi, s'haurien confirmat. Fa un mes la marquesa de Griñón confirmava molt feliç el seu festeig amb el dissenyador de cotxes, tanmateix, tan sols 24 hores després, anunciava la seva ruptura. La jove va treure la publicació de les seves xarxes socials i va deixar de seguir a Íñigo. 'Sálvame' va fer pública una infidelitat del germà d'Alejandra Onieva. Se li podia veure besant-se amb una altra noia en un festival de Califòrnia en el qual va estar l'estiu passat.

Pensàvem que als seus més de quaranta anys, Tamara Falcó per fi anava a passar per l'altar i formar una família, però de moment els seus somnis s'han truncat. Tanmateix, s'ha quedat sense anell. La jove li va deixar la joia a la taula de la casa que ambdós compartien al barri de La Justicia. I menys mal, perquè aquest anell no era d'ell. Pertany a la joieria Repossi, de Madrid. Sembla que l'empresari tenia pressa per demanar-li matrimoni, per aquesta raó l'empresa li va fer el favor mentre arribava la veritable peça que ell mateix havia encarregat.

Tamara Falcó
Tamara Falcó

Íñigo Onieva havia demanat un anell mentre es fabricava el seu

La setmana passada es va dir que Íñigo Onieva havia portat l'anell a la joieria perquè s'ho fessin més gran i més fort, per simbolitzar com seria la seva relació si es donessin una segona oportunitat. Ara que se sap la veritat, les declaracions de l'empresari no concorden.

Tamara anell
Tamara anell

També ha sortit a la llum el preu de l'anell prestat, que ascendeix a un total de 14.500 euros. La marquesa de Griñón volia desprendre's de l'anell perquè el recorda a Íñigo, lògicament, però no volia que aquests diners tornessin a les mans de l'empresari, per aquesta raó la seva intenció era donar-lo o subhastar-lo per a finalitats benèfiques, però ara no podrà ser.

L'anell de mostra ja ha estat tornat a la joieria. Es desconeix que va succeir amb el que va encarregar Íñigo per a Tamara. Igual l'utilitza per reconquerir-la. Mentre el jove guarda absolut silenci i esquiva la premsa, el seu entorn ha explicat que l'empresari està penedit i vol recuperar a Tamara Falcó, ara mateix no pensa en cap altra dona. A més, revelen que l'autèntic anell es troba a París sent remodelat.