Casament a la vista. Raúl Prieto, exdirector de 'Sálvame' i de 'Viva la vida' contraurà matrimoni Joaquín Torres, arquitecte que ha treballat per a molts famosos. Un casament al qual no assistirà Jorge Javier Vázquez.

El presentador de Badalona i Raúl Prieto mantenien una molt bona relació quan el segon era el director del programa de les tardes de Telecinco. Tanmateix, la cosa no va acabar gens bé entre ambdós. Van acabar a trets. I davant d'aquest panorama, Jorge Javier, que va ser amic íntim de Prieto, no estarà convidat al casament del segon amb Torres.

Carta de Joaquín Torres a Raúl Prieto
Carta de Joaquín Torres a Raúl Prieto / Instagram

Raúl Prieto es casa amb Joaquín Torres

"Aquests dies s'ha especulat amb el meu possible casament amb Raúl Prieto i, encara que no parlo mai de la meva vida personal en aquesta pàgina, avui he decidit explicar-vos que, després de molts anys lluitant i perseguint el meu somni, ahir a la nit amb un anell d'un clauer, em vaig agenollar en la intimitat de l'habitació, i li vaig demanar matrimoni a l'amor de la meva vida", va revelar l'arquitecte en el seu compte d'Instagram. "Després d'anys de por, de remordiments, de culpes, de vergonyes... i de dos fills que havia de protegir abans que res. Després de parlar amb ells i donar-me el seu beneplàcit, vaig decidir complir la promesa que li vaig fer un dia a Raúl: li cridaria al món que és l'amor de la meva vida. I això faré la pròxima primavera en una cerimònia davant dels meus, davant dels nostres," afegeix. I és que Torres va tardar a reconèixer que era homosexual.

Era el 2014 quan els rumors sobre el distanciament de Torres i la seva dona van començar a sortir a la llum. "Als que ho creguin, encara no m'he separat, això vindrà si ha de venir, però seré jo qui ho anunciï i no d'altres", va apuntar llavors Torres.

Joaquín Torres no va poder amagar més la veritat

Tanmateix, poc després es va començar a veure a junts Torres i a Raúl Prieto, que feia poc que havia trencat amb el seu xicot d'aleshores, Manuel Zamorano, fins que no van poder ocultar més la veritat. Joaquín va reconèixer la seva homosexualitat el juliol de 2017. Va ser durant la presentació del llibre de Terelu Campos.

"Raúl després dels meus fills ho és TOT. I donar-li el seu lloc i que ell em doni el meu és una cosa que posa punt i seguit a una història atapeïda d'espines. Hem superat moltes coses junts, i no imagino millor company de vida... Una vida en la qual he perdut tant, tant, tant temps per covardia... però ja NO. La cara B del disc és només nostra. Raúl, ara sí que sí. Ara ja res no pot impedir que sigui teu i que siguis meu per sempre. T'estimo", conclou Torres a la carta que ha publicat en el seu compte d'Instagram.