Paz Padilla és una de les còmiques més estimades del panorama nacional. Tanmateix, aquests últims anys, des de la mort del seu marit, s'ha guanyat diversos 'haters' pels seus últims comentaris sobre la mort o la seva opinió sobre el covid i les vacunes. Aquest últim tema és el que el va enfrontar als seus companys de 'Sálvame', concretament amb Belén Esteban. El cara a cara entre ambdues va provocar que aquesta abandonés el plató totalment enfonsada per acusar-la de negacionista.

D'això ja ha passat més d'un mes, va succeir un dijous 20 de gener de 2022. Paz Padilla no ha tornat a pronunciar-se sobre 'Sálvame', tampoc en el programa, la marxa de la gaditana és un tema tabú. Un micro obert li va jugar una mala passada a Lydia Lozano i va revelar que es desconeixia si tornaria a l'espai.

Alonso Caparrós parla del futur de Paz Padilla a 'Sálvame'

L'últim en parlar sobre aquest tema ha estat Alonso Caparrós. El col·laborador i amic de Paz Padilla, va acudir la setmana passada a l'aniversari d'Anna Ferrer i va poder parlar amb ella. "Home clar, som amics. Jo la vull molt, no té res a veure. El treball és una cosa i l'amistat és una altra", ha dit quan li han preguntat des d'Europa Press si no s'havia distanciat d'ella a causa de la seva marxa del programa.

Segons Alonso Caparrós, tot s'acabarà solucionant entre ambdues: "estic convençut que parlaran i en el personal l'arreglaran, sempre passa", ha expressat en aquesta entrevista que li han fet durant l'aniversari d'Anna Ferrer. Tanmateix, encara que no vol donar detalls de les converses amb l'actriu, no està tan segur que Paz Padilla vulgui tornar a 'Sálvame'.

Pau Padilla / MEDIASET

Paz Padilla / MEDIASET

"No tinc ni idea, avui he somiat que de sobte apareixia. Si et dic la veritat no he parlat d'això amb ella. Sé que ha passat una estona fastiguejada, no tant pel treball sinó per les amistats i els companys. Però jo crec que està molt bé ara. Tant de bo torni", ha expressat.

Alonso Caparrós s'ha mantingut sempre al costat de la seva amiga, una cosa que molts col·laboradors de l'espai no han fet. Li han donat l'esquena i se sent traïda. Un altre dels seus suports a 'Sálvame' és Rafa Mora.

La direcció de 'Sálvame' no es pronuncia sobre això sobre aquest assumpte tan delicat. Tanmateix, en un original vídeo que han fet amb tots els presentadors i col·laboradors de l'espai, com si fossin part de la sèrie 'Pasión de Gavilanes', no han esmentat a Paz Padilla.