'Friends' va ser una de les sèries més populars de la dècada dels noranta per la seva divertida trama i els seus grans actors. Però, per a una de les seves intèrprets no tot va ser color de rosa ja que vivia un conflicte intern a causa de les inseguretats i dismòrfia corporal que sentia davant les seves companyes Jennifer Aniston i Courteney Cox. Així és, es tracta de Lisa Kudrow, qui va confessar durant una entrevista en el podcast 'Podcrusehd' que les seves inseguretats van iniciar per l'estil de roba especial que havia d'utilitzar el seu personatge Phoebe Buffay, que usualment era molt folgada, alguna cosa que des del seu punt de vista la feia sentir-se sense gaire forma al cos. Això, mentre les seves companyes d'escena utilitzaven abillaments sorprenents, alguna cosa que la incomodava.

"Em veia a mi mateixa en el programa, veia a Courteney a Jennifer i pensava: 'Oh, ells saben de sastreria, així que poden discutir amb el director de vestuari on i com portar les peces", va manifestar l'actriu sobre això. Però més enllà del vestuari, Lisa se sentia molt més grans que les altres coprotagonistes de 'Friends', una cosa que per a ella no estava relacionada amb un sobrepès real, sinó de la forma en com percebia el seu cos.

Lisa Kudrow
Lisa Kudrow

En aquest sentit, la intèrpret assegura que quan anava a les proves de vestuari normalment estava molt nerviosa i demanava a Courteney i a Jennifer que l'acompanyessin. Una cosa que les seves companyes de rodatge feien encantades. "Érem com germanes" afirma Lisa, "allà és quan jo deia 'ok, així que no és només per qüestions de sastreria'. Saps? No estic dient tampoc que tingués sobrepès, és només que no tenia ni idea de la forma del meu cos".

Sobre això, l'actriu va reflexionar sobre els estàndards de bellesa imposats per la societat, que asseguren que mentre més prima, més bonica seràs, i, va recordar que en una època va intentar estar completament prima, el que va afectar la seva salut recull Vader en el seu lloc web. "Desafortunadament, per a una dona, si estàs sota pes, lluus bé. I això va ser l'únic que vaig aconseguir. Quan estava molt prima, emmalaltia tot el temps. Em donava refredat, infeccions... Sempre estava malalta", va comentar. Va ser fins que va arribar a la trentena quan Lisa Kudrow va començar a estimar el seu cos de nou. "Un dia simplement me'n vaig adonar. Vaig pensar 'no passa res, així és el meu cos i això està bé'. Vull dir fes tot el que hagis de fer per ser saludable, sí, però aquest és el teu cos. I està bé" acaba l'actriu.

'Friends'

La sèrie és una comèdia de situació creada per David Crane ("Sigue Soñando", "The Class") i Martha Kauffman ("Sigue Soñando", Grace i Frankie). El projecte va llançar a la fama internacional als seus sis protagonistes, que van obtenir també èxit en el cinema, en especial Jennifer Aniston. En ella, se segueix les vivències de sis amics d'uns vint anys (amb el temps d'uns trenta anys) que resideixen a Manhattan, Nova York, i es troben habitualment a la cafeteria "Central Perk". Els més joves en començar la telesèrie eren Jennifer Aniston i Matthew Perry, amb 25 anys. La més gran era Lisa Kudrow, amb 31.