Kim Kardashian ha creat un veritable imperi amb la seva imatge i el seu cognom. Tanmateix, l'estrella de telerealitat vol anar molt més enllà de ser una celebritat polèmica i una empresària d'èxit. És per aquesta raó que ha decidit convertir-se en advocada, seguint els passos del seu mort pare, Robert Kardashian, qui va ser un dels principals advocats de l'estat de Califòrnia i que es va fer mundialment famós per ser un dels advocats defensors del mediàtic judici per doble homicidi d'O.J. Simpson.

El 2018, aquest somni va començar a prendre forma quan es va apuntar a un dels programes que presenta l'estat de Califòrnia perquè una persona aconsegueixi convertir-se en advocat sense assistir a la facultat de dret a la universitat. L'ex de Kanye West, en lloc de seguir el camí de titulació tradicional, va preferir convertir-se en una 'lectora de lleis' en formar part de l'Oficina d'Advocats de Califòrnia en el Programa de la Cambra de Jutges. Això significa que la socialité estudia una certa quantitat d'hores a la setmana, mentre rep la tutoria de les especialistes en dret Jessica Jackson i Erin Haney.

Un any més tard, la socialité va anunciar a través del seu compte d'Instagram que era molt a prop de completar el primer any d'estudis en el Col·legi d'Advocats de l'Estat de Califòrnia. En aquell moment, Kim va assegurar que treballaria un mínim de 18 hores a la setmana durant els propers quatre anys, pel que el 2023 ja pogués estar gaudint dels fruits del seu esforç en convertir-se oficialment en advocada. A la publicació, la CEO de Skims també va assegurar que desitja "que la gent entengui que no hi ha res que hagi de limitar la recerca dels seus somnis i l'assoliment de noves metes. Pots crear els teus propis carrils, igual que jo".

En aquesta publicació, la més famosa de les Kardashian també es va prendre el temps d'explicar com funciona aquesta modalitat d'estudis, ja que van sorgir molts dubtes en donar a conèixer que no s'estava titulant en una universitat convencional. "Aquesta opció està disponible per a qualsevol persona [el qual] estat ho permeti. És cert que no vaig acabar la universitat. Necessites 60 crèdits universitaris (jo en tenia 75) per participar en 'llegir la llei', que és una escola de dret a l'oficina en la que els advocats aprenen. Per a qualsevol que suposi que aquesta és la sortida fàcil, no ho és".

Després de diversos intents i moltes hores d'estudis, la socialité va informar, el mes de desembre passat, que havia aprovat l'Examen d'Estudiants de Dret de Primer Any de Califòrnia, sent aquest un requisit indispensable per seguir amb la seva formació acadèmica. "¡¡OMFGGGG, VAIG APROVAR L'EXAMEN!!!", va escriure juntament amb fotos d'ella lluint una granota blava. "Per a qualsevol que no conegui la meva trajectòria a la facultat de dret, sàpiga que això no va ser fàcil ni em va ser regalat", va escriure en el seu compte d'Instagram. Ara, només li queda per aprovar un examen final que li permetrà obtenir una llicència com a advocada.