Belén Esteban continua recuperant-se de l'accident que va tenir en directe a 'Sálvame' fa unes setmanes. La tertuliana del programa de Telecinco es va penjar d'una barra per simular una prova de 'Supervivientes' i l'escena va acabar de la pitjor forma possible. La de Paracuellos va caure de tal manera que es va trencar la tíbia i el peroné, havent de ser intervinguda d'urgència. La imatge que va deixar a televisió amb la cama penjant encara causa esgarrifances a molts i moltes.

Un accident de què, com dèiem, Betlem encara s'està recuperant. I és que no és el mateix fer-ho als 20 anys que a les 48 primaveres que acumula l'ex de Jesulín de Ubrique.

Per sort, la tertuliana de 'Sálvame' té una companyia immillorable a casa. Parlem de Miguel Marcos, el seu marit i tècnic sanitari de professió. Està en bones mans.

Belén Esteban a punt de caure Telecinco
Belén Esteban a punt de caure Telecinco

El casament per l'església de Belén Esteban i Miguel Marcos continua vigent

Un Miguel Marcos amb el qual Belén va contreure matrimoni el 2019, en un casament que posava la guinda a una bonica història d'amor. Ara té al seu costat una persona propera, senzilla i humil. I el més important: manté una relació excel·lent amb Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban i Jesulín.

Un casament que, per cert, haurien volgut celebrar per l'església. No obstant això, no va poder ser perquè no va rebre la nul·litat de Fran Álvarez. Tanmateix, la mort d'aquest últim va obrir les portes a aquest desitjat enllaç davant de l'altar.

"D'aquí a dues setmanes faig dos anys de casada i em tornaria a casar una altra vegada i m'encantaria... Que em casaré una altra vegada per l'església! M'anava a casar al juny. Té més ganes el meu marit que jo, perquè jo estic casada. Però com ell és de Paracuellos li fa il·lusió casar-se al seu poble", va apuntar el 2021.

Una exclusiva que podria costar 100.000 euros

Però aquest casori per l'església ha hagut d'esperar. Primer per la pandèmia del coronavirus. "Aquest any no hem pogut per la Covid, que era poca gent. Ens volem casar l'any que ve i fer-ho amb tota la gent que volem", va declarar Belén. I ara per l'accident que va patir al plató de 'Sálvame'.

No obstant això, aquest casament per l'església continua vigent. Les seves intencions continuen intactes. I això podria reportar-li xifres que s'acostarien als 100.000 euros d'una exclusiva.

Casament Belen Esteban Hola
Casament Belen Esteban Hola

En el seu primer casament amb Miguel, Belén no va poder posar ni amb aquest ni amb la seva filla, que prefereixen mantenir-se allunyats de xous mediàtics. Tanmateix, podrien canviar d'idea per al casament per l'església. Sobretot Andrea, que es va veure en el primer casament amb un look impressionant dominat per un vestit llarg de setí en color rosa.

De fer-ho, més d'una revista estaria disposada a pagar fins a 100.000 euros. Això sí: només si sortissin tots a les fotos (Belén, Miguel i Andrea) i hi sumessin l'exclusiva d'algun viatge o el vestit, entre d'altres. Una xifra que en èpoques passades fins i tot hauria estat més elevada. Si no accepten, i tot indica que així serà, la xifra per l'exclusiva del casament per l'església de Belén Esteban on només surti ella serà notablement inferior.