Al bon moment que viu Cristiano Ronaldo després de guanyar la lliga amb el Reial Madrid, se li suma un altre motiu d’alegria: la seva xicota ha trobat feina. Georgina Rodríguez, una jove de 22 anys i el futbolista portuguès (32), van fer pública la seva relació el passat mes de novembre.

Segons explica El Mundo, Rodríguez hauria fitxat per l’agència Uno Models, empresa que té en cartera a models com Martina Klein o Rocío Crusset (filla de Mariló Montero i Carlos Herrera).

 

El último en soñar que apague la luna Carpe diem. Buenas noches - Buenos días #

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 

 # #Sun #Summer #Ibiza #Formentera #Calas #Love #Friends #Playa #Solazo #Happy #Happiness #Demasiadobien #Más #que #Feliz

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

La jove parella de Cristiano va haver de deixar les seves dues darreres feines com a dependenta a Gucci i El Corte Inglés després que tothom sabés que tenia una relació amb el davanter del Reial Madrid. L’allau de paparazzis i la pressió de la gent, van “obligar” a Georgina a deixar de treballar.

 

...Amante de una sonrisa y de las miradas sin explicación... #QueMeGusta #unrayodesol G o o d n I g h t 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Així doncs, Georgina Rodríguez, que també ha treballat com au pair i com a cambrera, prendrà el mateix camí que la ex del futbolista, Irina Shayk