Feia quatre mesos que havia desaparegut i que no paraven de buscar-lo. I finalment, l'han trobat. Però ha estat una troballa macabra i dolorosa que ha deixat els seus seguidors molt colpits. Parlem de l'actor Jefferson Machado, un famosíssim actor de culebrots al Brasil, a qui acaben de trobar mort després de quatre mesos on no hi havia manera de donar amb ell. L'última cosa que se sabia d'ell és que havia anat a Sao Paulo per una entrevista de feina. Però des d'aleshores, res més no es va saber. 

jefferson2
Jefferson Machado

La família de l'intèrpret va començar a mostrar neguit quan van trobar-se els vuit gossos que tenia en situació d'abandonament. Gran amant d'aquests animals, era impensable que els hagués deixat com els van trobar si és que no li havia passat alguna cosa. Des d'aquell moment, la seva mare, Maria Das Dores, va estar convençuda que alguna cosa no rutllava i va denunciar la seva desaparició el passat 27 de gener. Finalment, aquest passat dilluns, l'han trobat. I si els seus familiars i amics ja estaven commocionats en saber de la seva mort, encara més quan han sabut la manera com l'han trobat.

jefferson5
Jefferson Machado 
jefferson6
Jefferson Machado 
jefferson3
Jefferson Machado 

Perquè el cadàver de Machado ha estat trobat dins d'un bagul, mort després de presentar evidents senyals d'asfíxia o d'haver estat escanyat, segons els informes dels pèrits judicials, enterrat a molts metres de profunditat, sota una llosa de ciment al pati d'una casa particular de la ciutat brasilera de Campo Grande. Segons recullen informes policials, el cadàver, que es va trobar en un estat de momificació, estava lligat de mans amb una cinta adhesiva que cobrien les mans i els peus, tenia un mocador que li tapava la boca i un cable de telèfon que envoltava el seu coll. Molt conegut per la seva participació en diferents sèries del seu país, després d'haver-se conegut la notícia i les brutals circumstàncies del seu assassinat, tot el Brasil ha donat el seu escalf a la família de l'actor.

"Fue por gusto, por dinero, por envidia. Nadie sabe, no hay nada de humano en una persona así", manté la seva mare, devastada. L'encarregat de confirmar la dura notícia ha estat l'advocat de la família, condemnant l'assassinat i destacant la "crueldad que continúa presente en la sociedad actual. Como abogado de la familia de Jeff, tengo la misión de seguir de cerca las investigaciones. La información preliminar indica que el cuerpo del actor fue encontrado en un baúl, enterrado en un hoyo a considerable profundidad. Esta situación nos entristece profundamente y nos indigna por el sufrimiento que ha padecido Jeff".

jefferson7
Jefferson Machado 

A aquestes hores continua la investigació per mirar de saber els fets i qui ha estat l'autor o els autors d'aquesta brutalitat. El que està clar és que no es descarta la possibilitat que el brasiler fos assassinat després de destapar que era víctima d'una estafa financera, ja que alguns dels seus fons o béns, que estaven sota la seva custòdia, van ser apropiats il·legalment, tal i com recull el diari As. Descansi en pau.