Quan algú és com ella, costa imaginar-se-la indignada i clamant al cel. Quan algú sempre té un somriure a la cara, sempre desprén aquesta bonhomia i sentit de l'humor, aquesta bondat i aquest bon rotllo, com fa ella, es fa molt difícil imaginar-la traient foc pels queixals i omplint-se la boca de paraules gruixudes. Així que imaginin què deu haver passat perquè algú com Sílvia Abril hagi expressat la seva ira com mai li havíem vist fer.

silvia abril foto2

Sílvia Abril / @silviabril

L'actriu i còmica catalana, la millor del país a judici d'En Blau, acaba de verbalitzar el seu enuig i no s'ha mossegat la llengua, tot el contrari. És com si de cop i volta l'hagués posseït, no la niña de Shreck, el seu emblemàtic personatge als programes de la seva parella, Andreu Buenafuente, sinó com si s'hagués convertit en la niña del exorcista. Li han sortit gripaus de dins les entranyes. I no és la primera vegada.

silvia abril andreu

Sílvia Abril i Andreu Buenafuente / @silviabril

Ara que s'acosten les vacances, que els programes tanquen la paradeta durant unes setmanes, com Late Motiv o el programa radiofònic que presenta amb Toni Acosta, El grupo, a la Cadena Ser, ara que la gent fa les maletes i carrega el cotxe, si van més o menys a la vora, o que comença a mirar bitllets d'avió, després d'un any on no s'ha pogut viatjar enlloc, ara que tot això sembla que comença a reprendre el rumb, ara, apareix una companyia que ha empipat l'actriu de mala manera. I el que és pitjor, a jutjar pel to i el contingut de la queixa d'Abril, no és la primera vegada que ho pateix.

silvia abril foto

Sílvia Abril / @silviabril

Escriu a xarxes que ara que ha arribat l'estiu, "empiezan los problemas con Vueling". Els sona? Segur que no és l'única que diu una cosa així aquests dies. Abril es va escalfant a mesura que va prement lletres al seu mòbil: "...todo sigue igual!! No soporto q nos sigan maltratando!!!!", i es pregunta si "¿¿¿Van a hacer algo desde el gobierno para acabar con la dictadura de Vueling???? ¿O vamos a seguir sometidos cómo CADA VERANO?". La raó de la seva queixa rau en que "Monopolizan los destinos y luego hacen con los billetes comprados hace meses lo q les da la gana!!!!". I acaba amb unes majúscules que indiquen que millor no ser un responsable de Vueling quan l'actriu els tingui cara a cara fent la seva reclamació: "ES UNA VERGÜENZA".

tuit abril vueling

tuit abril vueling2

De moment, la companyia li ha respost i l'emplaça a que els hi digui en un escrit privat quin és el motiu de la seva irada queixa... No ens agradaria ser en la pell de qui hagi d'atendre Abril en aquests moments... 

tuit abril vueling3

tuit abril vueling4

No sabem si finalment Sílvia Abril podrà volar o no. El que tenim clar és que els de Vueling és probable que surtin en globus.