El passat dimecres 2 de febrer va ser un dia molt especial a cals Piqué-Mebarak. Perquè com cada any, aquell dia celebraven festa doble, l'aniversari de Gerard Piqué i Shakira. Tots dos, futbolista i cantant, van néixer el mateix dia, però amb deu anys de diferència. Per tant, tots dos celebren el seu aniversari el mateix dia. Doble celebració, doble festa i doble regal.

Què es va fer la parella? Només ells ho saben. Però el que sí s'ha sabut va ser un regal MERAVELLÓS, dels que no van embolicats en una capsa amb paper de regal i un llacet, que li van fer a la cantant colombiana. De fet, segons ella, "es el mejor regalo que me han hecho", va dir tremendament emocionada i a punt de caure-li la llagrimeta.

shakira 270408249 4879988782022832 1882722268341936055 n

Gerard Piqué i Shakira / @shakira

De què es tractava? D'un homenatge en tota regla, d'una cançó creada pel seu amic Carlos Vives, colombià com ella, íntim de la cantant, i amb qui van cantar junts la meravellosa La bicicleta. Ara, Vives li ha dedicat un tema, Currambera, que parla de la vida de la seva amiga, mostrant imatges que remeten a ella, a la seva infantesa i a com ha triomfat des de la seva Barranquilla on va néixer i créixer.

La vida a l'escola, el Carnestoltes de la ciutat, imatges del seu pare i una lletra preciosa i emotiva: "Volaste muy alto, las olas del mar te esperan; con tus pies descalzos, niñita de la pollera. Volaste muy alto, tu barco ya izó sus velas"

Ara, Shakira ha volgut que els seus fills Milan i Sasha veiessin el videoclip junts. S'han emocionat, han rigut i han al·lucinat amb les imatges que anaven sortint i el que els hi explicava la seva mare, especialment, quan han vist l'avi. 

Els tres s'abracen i ella, a punt de plorar de l'emoció. Milan: "está chulísimo. Me gustó cuando sales tú". Shakira: "A mí me gustó cuando sale mi papito".

Shakira Sasha y Milan viendo a su abuelo @shakira

Shakira i els seus fills, mirant el moment en que surt el seu pare al vídeo

Surt el papito de la Shak i surten moltes noies de Barranquilla. En veure-les, la cantant exclama: "Qué lindas. ¿Viste qué alegres son las barranquilleras? ¿Viste cómo ríen? Ríen así, con todos los dientes. Cuando crezcas tienes que escoger una novia barranquillera", li diu al fill gran mentre l'agafa carinyosament i li fa un petó al cap. "Y tú también, ¿eh? Porque son muy alegres", li diu al petit, mentre li fa un petó al nas.

Milan i Sasha, amb cara de circumstàncies, amb aquella cara de nen a qui li sona a marcianada sentir a parlar de nòvies i parelles quan ara tenen el cap en d'altres coses com jugar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Veurem si Milan i Sasha li fan cas a la seva mare. El que tenim clar és que en el futur, si les parelles dels fills de Shakira i Piqué són de Barranquilla, de Sant Joan de les Abadesses o d'on sigui, el que sí tindrem clar és una cosa: tindran els sogres més cools del món, ni més ni menys que una de les cantants més importants del planeta i, qui sap, potser per aquells temps, el president del Barça.