No vols caldo, doncs té dues tasses. O quatre. O no hay dos sin tres. Tot i que en aquest cas, caldria afegir, ni hay tres sin cuatro. Shakira continua amb el seu acoso y derribo cap al seu ex i novament ha fet servir la seva feina per fer una sessió de teràpia amb una nova cançó-despit dedicada a Gerard Piqué. Res millor per a una de les cantants més conegudes del planeta que airear los trapos sucios en públic, a ulls de tothom, i en forma de lletra sagnant. L'únic dubte que ens queda és saber fins quan durarà això, quantes cançons on li faci vestits a mida li dedicarà Shakira a Piqué i a la seva nova parella Clara Chía. El que va començar amb Te felicito, va continuar després amb Monotonía, per arribar a l'èxtasi absolut amb la Music Session #53 amb Bizarrap. Però es veu que allà no es va acabar la cosa. Ladies and gentlemen, Shakira i Karol G amb TQG:

Aquí, Shakira diu coses com "Te fuiste diciendo que me superaste, y te conseguiste nueva novia. Lo que ella no sabe es que tú todavía me estás viendo toda’ las historias. Bebé, ¿qué fue? No pues que muy tragadito (tragadito). Qué haces buscándome melao, si sabes que yo errores no repito. Dile a tu nueva bebé, que por hombres no compito, Que deje de estar tirando, que al menos yo te tenía bonito. Verte con la nueva me dolió, pero ya estoy puesta pa’ lo mío. Lo que vivimos se me olvidó y eso es lo que te tiene ofendido. Que hasta la vida me mejoró, por acá ya no eres ni bienvenido Y lo que tu novia me tiró, eso no da ni rabia, yo me río (yo me río)". Un altre pim, pam, pum sense filtre ni pietat. Embolica que fa fort. Més bufetades musicals a Piqué... i a Clara Chía.

Piqué Clara Chía @3gerardpique
Piqué i Clara Chía @3gerardpique

D'on li ve aquesta rancúnia cap a Shakira, més enllà de ser ara la parella de l'home que va estimar fins l'any passat? Hi ha qui veu en un fet del passat la raó de ser del verí que li dedica Shakira a Clara Chía en els seus dos darrers temes. De l'època en la qual la cantant colombiana va conèixer qui aleshores era només una jove catalana que va entrar a treballar a l'empresa de la seva parella, Kosmos. Una jove a qui només després de veure-la ja li va despertar sensacions d'anar amb compte, ja la va posar en alerta. De fet, expliquen que Shakira, el primer dia que la va conèixer ja va dir d'ella que era una "mosquita muerta". Una mosqueta morta que ara fa anar les seves ales feliç de la vida al costat de Piqué. Però algun mitjà com OK Diario revela que quan Shakira anava de visita a l'empresa de Piqué, un dia es va trobar amb una petició de Clara Chía.

clara chia shakira
Clara Chía i Shakira

Diuen que en una d'aquelles visites, la jove catalana li hauria demanat a la de Barranquilla... fer-se una foto juntes. Una foto pel record al costat d'una de la cantants més famoses del món, com qui es fa una selfie amb el famós de torn que es troba enmig del carrer o en un restaurant. "Un gesto de la propia Chía hacia Shakira que en un principio es del todo inocente, pero que podría haber sentado ahora fatal a la cantante". Per què? Perquè sosté que mentre li demanava una foto fent-se la innocent, reservada i més aviat tímida, qui sap si ja estaria embolicant-se amb Piqué... S'imaginen que veu la llum aquesta imatge? Quants diners valdria una foto juntes de Shakira i Clara Chía? No sembla, però, que la nova parella de Piqué tingui cap intenció de fer-la pública, si no és que ja l'ha esborrada. Shakira i Clara Chía juntes i somrients en una foto per la posteritat? Una fantasia d'imatge que difícilment podrem veure, però que segur que remou per dins a la colombiana cada vegada que pensa que va acceptar immortalitzar-se feliç al costat de la dona amb la que ara està el seu ex i pare dels seus fills... Sortirà això en la propera cançó de Shakira?