El passat mes d'agost, l'actriu Shaila Dúrcal va patir un dolorós sotrac que la va deixar molt tocada emocionalment i físicament. Estava fent una mudança quan va patir un accident que li va seccionar un dels seus dits: "Yo misma tuve que recogerlo del suelo", va explicar posteriorment. "No estoy pasando mi mejor momento. Sólo puedo rezar y superar estos momentos traumáticos al lado de mi familia", reconeixia l'artista amb sinceritat. Fins i tot, la seva família va patir per ella perquè va decidir fugir de tot i de tots i passar el dolor sense donar gaire explicacions.

shaila durcal

TVE

La filla de Junior i Rocío Dúrcal encara està recuperant-se de les seqüeles emocionals que li va provocar l'amputació d'un dels seus dits. Encara es desconeixia l'abast de l'accident i com havia afectat en una de les seves extremitats. No se sabia ni quin dit era el que va perdre ni a quina alçada. Però mica en mica Dúrcal veu la llum al final del túnel i ella mateixa ha fet un vídeo de la seva mà on es veu que és l'índex el dit afectat.

Ella mateixa escriu una exclamació de com de dolorosa està sent la rehabilitació per recuperar la mobilitat en la seva mà. La cantant, però, també està abocada en la seva faceta professional i afortunadament, el seu talent el té en la veu. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat