Tot i que el dia dels enamorats per excel·lència a Catalunya és Sant Jordi, avui segur que són molts els que celebren Sant Valentí. Serà dia de cors, de rams de flors, de declaracions d'amor ensucrades i de sopars romàntics. Però qui no estarà per cupidos serà Alejandro Amenábar. El director de cinema va tallar la seva relació amb el seu marit David Blanco, fa un parell de setmanes. O més ben dit, hauria estat Blanco qui va tallar amb ell per unes suposades infidelitats via whatsapp. Així que avui, un celebrarà Sant Valentí sol i l'altre, si vol, amb el gos.

 

A post shared by David Blanco (@by.david.blanco) on

Jon Kortajarena també continua solter i sense compromís després de trencar la seva relació amb l'actor Luke Evans. L'intèrpret de Dracula ja no li fa bategar el cor ni li xucla més la sang. Tot i que l'estira i arronsa entre la parella els ha portat els darrers mesos a intentar una reconciliació, el model ha publicat avui una foto a la provença francesa, a Port Saint Louis du Rhone, on l'únic que té al seu davant és l'infinit... Però res d'algú a qui regalar-li una caixa de bombons en forma de cor.

 

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon) on

Un altre 'guapo' a qui avui no anirà a buscar ningú amb un regal sota el braç és Mario Casas. Després de deixar-ho estar amb la seva companya de rodatge a la pel·lícula "Palmeras en la nieve", Berta Vázquez, es va especular amb una possible relació entre Casas i una altra actriu, Irene Escolar, coprotagonistes els dos de "Bajo la piel de lobo". De moment, però, l'única dona a qui ha confessat el seu amor en els darrers temps, la seva mitja taronja, no és una altra que la seva germana Sheila.

Miguel Ángel Silvestre, actor que desperta més passions per la seva barbeta i veu soterrada que no pas per les seves virtuts interpretatives, tampoc tindrà ningú a qui dibuixar-li un cor a una noteta enganxada a la nevera. A l'actor de Sin tetas no hay paraíso o Velvet no li duren gaire les relacions, i la darrera, amb l'actriu Albania Sagarra, no ha arribat ni al mig any. 

 

#35mm series by @davidzuken

A post shared by Albania Sagarra (@albaniasofia) on

L'ex marit de la seva partenaire a Velvet, Paula Echevarría, també viurà un Sant Valentí trist i capcot sense companyia. Bé, David Bustamante estarà sense companyia a nivell sentimental, perquè tindrà a la mare de la seva filla a menys de 250 metres. Paula Echevarría ha començat a construir el seu nou niu a la mateixa zona de Villafranca del Castillo, a una parcel·la de més de 1.600 metres quadrats per la que hauria pagat 600.000 euros. El motiu? Que la filla en comú tingui els dos pares a la vora.

casa echevarria  diez minutos

.Diez minutos

Per fer enveja a tots els homes que avui estaran sols, ens trobem un Jesús Vázquez incombustible amb l'amor amb el seu marit Roberto Cortés, amb qui està casat des del 2005 . El presentador ha publicat aquesta fotografia feta a alta mar i a punt de baixar als camarots...

Però millor que els que avui estiguin sols no es recrein en aquesta fotografia...