Aquest 24 de març del 2023 serà un dia que Rosalía i Raüw Alejandro no oblidaran mai. Primer, pel que fa a la vessant professional, perquè aquest divendres ha estat el dia escollit per treure al mercat una col·laboració, un tema conjunt que tenien moltes ganes de mostrar als seus seguidors. Aquí va un avançament d'algunes imatges i com sona el tema:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA ROSALÍA (@rosalia.vt)

Però si per alguna cosa recordaran aquest dia, és per un altre motiu de pes. Un motiu més personal i emocionant... Aquest passat dilluns, la parelleta va concedir una entrevista conjunta amb Ibai Llanos, que en un moment determinat els hi deixa caure si tenien pensat passar per l'altar en breu... La cantant catalana i el de Puerto Rico somreien nerviosos i no deien ni ase ni bèstia... Però sembla que la cosa anava per aquí, perquè sí... Rosalía i Raüw Alejandro es casen.

315333818 114711914788710 3408001914051342011 n
Rosalía i Raüw Alejandro / IG

Després d'un parell d'anys com a parella, aquesta matinada ell li ha demanat a ella. Unes imatges commovedores, amb ella desfeta de l'emoció, plorant a llàgrima viva, i ella deixant anar un explícit "¡Ay Dios mío! ¡Y yo aquí con todo el rímel corrido! Te amo". I és que no hi ha per menys. Un moment que no oblidarà mai, on ha aprofitat per mostrar l'anell de promesa, un pedrot descomunal i preciós. Tal i com descriuen a Vanitatis, es tracta d'un anell de tall clàssic on s'observa un diamant de diferents quirats, muntat en una peça d'or blanc, i al costat, sis diamants de menor tamany en forma de triangle, i que segur que a partir d'ara lluirà de manera orgullosa. Un moment que ha desfet els milions de fans de la parella:

És la confirmació de com el seu amor sembla fet a prova de tot. Des que es van conèixer i enamorar, semblen fets l'un per l'altre. Quan estan junts, l'amor traspassa la pantalla, s'entenen, es respecten, es fan riure, s'adoren i no paren de dedicar-se coses boniques. No se separen i ara, encara menys. Perquè després de tot aquest temps, han decidit viure junts la resta de la seva vida. Ara caldrà estar atents a la parella, perquè vagin explicant com, quan i on es diran les paraules màgiques de "Sí, quiero". Si fem cas a la tradició, que es preparin a Sant Esteve Sesrovires perquè d'aquí a no massa probablement hi hagi festa grossa al poble. Un enllaç que segur que és una de les cites més espaterrants i que segur que estarà plena de VIPS i celebrities del món de la música. I si amb la petició de mà, Rosalía ha plorat a llàgrima viva, no ens podem ni imaginar què passarà el dia de la cerimònia, amb com d'emotiva és ella, quan vestida de blanc pronunciï les paraules que tothom està esperant sentir-li dir. Segur que serà un dia espectacular. Però haurem de tenir paciència. De moment, felicitem la Rosalía i Raüw Alejandro. La notícia més bonica del dia, segur. Visca els nuvis. I visca la Rosalía.