A les cantants Rosa López i Chenoa les uneix una amistat de divuit anys. Es van conèixer a l’acadèmia d’Operación Triunfo el 2001 i van participar juntes al festival d’Eurovisió del 2002 interpretant ‘Europe’s living a celebration’ (l’artista andalusa era la vocalista i la mallorquina li feia els cors). D’això han passat gairebé dues dècades i la relació ha continuat sempre intacta... Fins ara?

rosa lopez chenoa gtres

GTRES

La Chenoa va revelar al juny que es casa amb el seu nòvio Miguel Sánchez Encinas, uròleg de la Rey Juan Carlos. La cantant balear ho va anunciar públicament abans d’explicar-ho a tots els seus amics. I és clar, n’hi ha que ni ho sabien. Com per exemple, una de les seves íntimes, la Rosa López. L’artista granadina ha explicat al diari ‘El Mundo’ que el casament de la seva gran amiga l’ha agafat per sorpresa: “Yo no me entero aún. Es más, me enteré del compromiso como se enteró todo el mundo. Por la prensa”. La Chenoa no li havia dit ni una paraula. Està convidada, almenys? Tant de bo, perquè la Rosa ja mira vestits i encara no sap el que es posarà.

rosa lopez plora telecinco

Mediaset

De fet, la Rosa i la Chenoa ni tan sols han parlat de la boda després de l’anunci i l’artista andalusa insisteix en que no en sap res: “Pues ni idea. Lo que tengáis que preguntar, se lo preguntáis a ella”. La cantant mallorquina s’ha oblidat de la seva amiga o no li ha dit res expressament?