L'actriu catalana Anna Castillo actualment triomfa amb la sèrie de Paco León Arde Madrid, per la qual ha estat nominada a un premi Feroz com a actriu secundària. Fa uns anys va donar un cop damunt la taula en presentar-se en societat guanyant el Goya a la millor actriu revelació per El olivo, on mantenia un tour de force ni més ni menys que amb Javier Gutiérrez. Després, arribarien més èxits com la pel·lícula dels Javis La llamada.

anna castillo arde madrid

@nanitita

anna castillo la llamada

La Llamada

En aquesta pel·lícula el seu personatge s'enamora d'una de les monges docents del campament d'estiu on passa l'acció. Però en la vida real, Castillo fa temps que té una feliç relació amb la seva nòvia, una noia quatre anys més gran que ella que es diu Lara Blanco. És de Madrid, va estudiar comunicació audiovisual, comparteix amb Castillo la passió per la música, tant, que és una de les components del grup Vermont, i han treballat juntes a la sèrie de TVE Estoy vivo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

( intentando estar concentrada )

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

Totes dues també són unes apassionades dels viatges, de fet, ara es troben gaudint d'uns dies de vacances a Mèxic. Fa uns dies s'acomiadaven dels seus seguidors i des que estan allà han anat informant dels millors moments que estan vivint al DF: excursions, tequila, plats picants...

anna castillo novia

@nanitita

 Però sens dubte, la foto que han celebrat més els fans correspon al petó que es fa la parella simulant ser Bradley Cooper i Lady Gaga a la pel·lícula Ha nacido una estrella.

cooper gaga

A star is born

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Somos Bradley Cooper y Lady Gaga

A post shared by Anna Castillo (@nanitita) on

Ha nacido una estrella, no. Ja fa temps que l'estrella de Castillo il·lumina el cinema espanyol. El que ha nacido és un amor de pel·lícula.