Pamela Anderson no té pèls a la llengua. De les seves entrevistes sempre se'n poden extreure uns quants titulars... la majoria dels quals sempre són ben cridaners i polèmics. Doncs bé, les últimes declaracions que ha concedit han estat encara més comentades, ja que ha carregat contra un moviment molt popular, el feminisme

La coneguda actriu considera que la campanya del #Metoo és perjudicial i així ho ha explicat en el programa de televisió 60 minutes. I com justifica aquesta controvertida afirmació? Dient que aquest tipus de feminisme "pot anar massa lluny": "Sóc feminista, però crec que aquesta tercera onada de feminisme és avorrida. I crec que paralitza els homes".

"Em sap molt de greu, probablement em mataran per dir això, però la meva mare em va ensenyar que no havia d'anar a un hotel amb un algú que no coneixia, que si algú em rep amb un barnús a una reunió de feina, ha de ser una altra cosa... Hi ha coses que són de sentit comú", ha afegit contundent. Ja l'any passat va quedar en evidència quan va criticar les dones que havien acusat Harvey Weinstein d'assetjament sexual: "Ja saps on et fiquis quan entres sola a una habitació d'hotel", va dir llavors.

Davant d'això, s'han vist comentaris de tota mena, primer de tot, dures crítiques que l'han deixat verda per dir això i considerar-se feminista alhora. Però també s'han pogut veure alguns usuaris donant-li la raó, en el sentit que els extrems sempre són dolents. "Com va alliberar-se dels homes exactament? M'encantaria saber-ho" o "No estic segur si Anderson és una gran font pels ideals feministes però podria equivocar-me...", han dit alguns.

La xarxa està dividida, encara que l'opinió majoritària cregui que no es mereix que li posin un altaveu davant. Anderson, conscient de la repercussió que tindria el seu discurs, ha optat per callar i no comentar res més al respecte. Acabarà dient alguna cosa o deixarà que tot passi i s'oblidi?