Que Paco León se sent molt còmode amb el seu cos, està clar. No sempre va ser així. Ell mateix va explicar que de jove tenia complexe amb el seu cos prim, i que per això ara que se sent segur de qui és, llueix teca orgullós.

De fet, recentment va protagonitzar una polèmica en fer-se una foto nu, damunt la tassa del lavabo, amb una perruca, i caracteritzat com el seu pròxim personatge, una transexual. El col·lectiu LGTB se li va llençar al damunt:

 paco leon vater

@pacoleon

Però León no deixa que les crítiques l'afectin. Ell és dels de "¿No quieres caldo?, pues toma dos tazas", i ha tornat a aparèixer despullat en una publicació. De fet, darrerament surt més vegades nu que amb roba al damunt. Si fa un temps, per celebrar el seu milió de seguidors al compte de Twitter, va publicar una foto agafant-se l'entrecuix sortint de l'aigua...

...per celebrar el milió de seguidors a Instagram ha decidit que calia anar un pas més enllà. De fet, uns quants passos més enllà. Tot un caminet damunt la gespa, fent saltirons mentre de fons sona el Suéltalo de la pel·lícula Frozen que durant mesos va martellejar els cervells de molts pares i mares. León s'ha agafat el missatge al peu de la lletra i ha fet d'Elsa soltando tot el que té entre les cames demostrant que a ell el frío nunca me molestó.

 

We are living a celebration!! 1 millón de followers GRACIASSS!!! Esta es mi manera de celebrarlo con vosotros. Me hago un llamamiento a mi mismo para seguir siendo libre en las redes. Al menos intentarlo digan lo que digan. Tenemos más libertad de la que usamos y no ha sido fácil conseguirla. La Libertad de expresión hay que protegerla. La censura de los que se creen superiores moralmente es peligrosa, sobre todo para el arte. La libertad creativa hay que defenderla con uñas y dientes, no podemos permitir que la corrección política se convierta en la nueva inquisición. Sé que toda persona pública y todo artista que llega a mucha gente tiene una responsabilidad social pero también tiene que tener el derecho de crear en libertad.

A post shared by @ pacoleon on

L'actor es fa un "llamamiento a mi mismo para seguir siendo libre en las redes. Al menos intentarlo digan lo que digan". Com han vist, no només fa d'Elsa -tot i que més aviat sembla una versió 'S' de Julie Andrews a Sonrisas y lárgimas-. També fa de Manneken Pis, acabant el vídeo miccionant a la gespa. Seguint l'evolució natural, què farà quan celebri el milió d'amics a Facebook? Zuckerberg ja prepara la censura.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat