"I got chills... They're multiplying. And I'm losing control, cause the power you're supplying... It's electrifying!". Tot el món va fer com John Travolta quan, cap al final de la mítica pel·lícula Grease, es quedava de pasta de moniato en veure el seu gran amor, la càndida Sandy, deixant la faldilla a l'armari i posant-se un vestit negre de cuir amb uns cabells arrissats salvatges i fumant una cigarreta amb mirada reptadora. Qui va immortalitzar per sempre més aquest icònic personatge és l'actriu australiana Olivia Newton John.

Ja han passat 41 anys des que ella i el seu partenaire van enamorar el públic del planeta amb aquest musical ambientat en un institut nordamericà dels anys 50. Aquest emblemàtic personatge ha acompanyat per sempre la seva intèrpret, que ara, als seus 70 anys, lluita des de fa temps contra el càncer.

olivia

GTRES

Acaba d'anunciar que té metàstasi del càncer de pit que li van detectar el passat mes de setembre, tercera vegada que li diagnostiquen aquesta malaltia. Però ella ha preferit enviar un missatge d'optimisme als seus seguidors: "Prefereixo no saber quant temps em queda de vida". Per què? Perquè com ella explica, "si et creus les estadístiques, faràs que passin. Si ara algun metge em diu que em queden sis mesos de vida, jo m'ho creuré".

olivia newton john i travolta

GTRES

Newton John ha estat uns dies per Espanya, concretament a Galícia, on uns familiars seus tenen una casa. En terres gallegues ha degustat els productes típics de la zona i ha estat simpàtica i molt propera amb diferents treballadors dels restaurants on ha menjat. De tarannà positiu i obert, no amaga, però, que "mentiria si digués que mai he passat por: sóc humana". Tot i que el càncer l'ha colpejat per tercera vegada en la seva vida, es considera, però, "afortunada per poder seguir lluitant després de tot el que he viscut". Una actitud aplaudida per l'actor Hugh Jackman, que en mig d'un concert, va emocionar la seva compatriota amb aquest missatge:

Tal i com ella mateixa cantava en un altre tema de Grease, "Sandy, has de començar de nou. Mantingues el cap ben alt, respira profundament i agafa aire"