A Núria Gago li agrada molt la seva feina. és una actriu majúscula i sempre és un plaer veure-la davant les càmeres o damunt d'un escenari. Però Núria Gago té una altra gran passió, a banda de la interpretació: els animals, especialment, els gossos.

nuria gago i gossa

Núria Gago i la seva gossa (@nurigago)

Les seves xarxes socials són un àlbum de fotos meravellós al costat de la seva gosseta caniche. Però la felicitat i joia quan és al seu costat, es transforma en ira indissimulada quan veu la sort ben diferent que corren altres gossos. No només col·labora amb associacions que ajuden aquests animals, sinó que sempre que pot, aporta el seu granet de sorra quan hi ha algun gos que ha desaparegut, o que han abandonat. Però si habitualment ja posa el crit al cel amb miserables comportaments humans cap als seus animals, el que ara ha passat a Mollet del Vallès li ha fet remoure tot per dins: perquè allà, algun desgraciat ha llençat al cubell de les escombraries un cadell. Així, com qui es desfà de la brossa que comença a fer pudor a casa. Gago té clar què cal fer:

Cal tenir molt poca humanitat per fer una cosa així. Esperem que es trobi aviat el culpable.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat