Cristiano Ronaldo feia oficial la seva relació amb la model espanyola Georgina Rodríguez el passat novembre. Aquesta ha estat la primera parella de l’estrella portuguesa després de la ruptura amb Irina Shayk, i sembla que la relació està més consolidada que mai.

Fa unes setmanes la revista italiana Chi sorprenia amb unes fotografies que feien entendre que la jove de 22 anys estaria embarassada. I només uns dies més tard, era la televisió portuguesa qui assegurava que Cristiano hauria tornat a ser pare a través d’un ventre de lloguer. El futbolista no s’ha pronunciat al respecte, però la premsa segueix de ben a prop el seus passos.

Ara ha estat la seva parella, però, qui ha compartit una fotografia a Instagram que ha fet parlar. Ahir el fill de Cristiano feia 7 anys i la model ha volgut felicitar-lo públicament:

georgina Rodriguez   instagram

Georgina Rodríguez / Instagram Stories

Tot i que aquesta no és la primera mostra d'estima que li dedica al petit Cristiano. A la final de Champions, de fet, es va fotografiar al costat dels dos i els va qualificar com els amors de la seva vida:

 

Mis dos amores.  #Buendía

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Qui no va poder celebrar l’aniversari del seu fill al seu costat va ser Cristiano en trobar-se concentrat a Rússia amb la selecció portuguesa. Però això no el va privar de felicitar-lo:

 

PARABÉNS amor do pai. Estas a ficar um homem. Orgulhoso de ti, em breve estamos juntos. Amo te 7

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Georgina s'ha convertit, doncs, en una més de la família i vol demostrar la bona sintonia existent. Donaran un pas més en la seva relació?