Mentre a Telecinco, Paolo Vasile es va fregant les mans amb els especials sobre Cantora que setmana rera setmana van emetent, mentre al Sálvame en van plens amb l'herència de Paquirri, amb els requeriments de Fran i Cayetano Rivera, o amb les frases lapidàries de Kiko carregant contra la seva mare, mentre tot això passa, Isabel Pantoja calla.

Jorge Javier Vázquez amb Kiko Rivera T5

Kiko Rivera i Jorge Javier Vázquez (Telecinco)

La tonadillera està tancada a cal y canto a casa seva i espera el moment oportú per a buidar el pap. Espera el moment oportú, i probablement, el xec oportú amb molts zeros. La cantant continua a Cantora i compta només amb el suport del seu germà Agustín i de la seva mare, Doña Ana. Només d'ells? No. La revista Lecturas parla d'una altra dona que està vivint amb ella, i que s'ha convertit en la seva gran confident i paño de lágrimas.

Isabel Pantoja a Idol Kids T5

Isabel Pantoja (Telecinco)

La misteriosa nova amiga íntima de la Pantoja fa de mestressa de claus, cuida de la mare com si fos la seva, i defensa la seva amiga de totes les crítiques. "La mujer, de la que no ha trascendido el nombre, tiene pasado en el mundo de la farándula. Es la hermana de un ex futbolista que está casado con una famosa presentadora de televisión". No només això, també expliquen que l'any 2009 va protagonitzar titulars en ser detinguda i passar una nit a la garjola després de robar unes joies en un establiment "por apuros económicos".

Isabel Pantoja Chabelita mare filla GTRES

Pantoja i Chabelita (GTRES)

L'amiga especial, "pasa los días y las noches con ella. Comparte sus desvelos y noches de insomnio, bañados en refrescos de cola y cartones de tabaco". El mitjà també explica que va ser ella qui li va agafar el telèfon a Chabelita quan el programa La casa fuerte li va donar l'oportunitat de comunicar-se amb la seva mare: "Está arriba en la habitación, pero me ha dicho que te diga que sigas en el concurso, que lo estás haciendo muy bien, que ya hablaremos"... Veurem quan triga en aparèixer al Deluxe.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat